Metro-portal.hr

objavljeno 01.06.2019. 20:01:00
SAVJETI

Par savjeta za dobar izgled muškarca

Suvremeni pogled na odijevanje daje nam veliku slobodu pri odabiru, kombinacijama i izražavanju vlastitog stil ili osobnosti

Treba znati...
Treba znati... (FreeDigitalPhotos)

Koliko god slobodni bili, ta sloboda ne treba ići na štetu drugome. Da bismo se držali osnovnih kodeksa pristojnosti potrebno je znati i koju garderobu je prikladno obući u kojoj prilici.

Bilo da se adi o odlasku u dućan, tržnicu ili školu, jutro je doba dana u kojem se ne nose štikle, mini haljinice, satenske haljine, šljokičasti materijali, velike količine šminke, ni gomila nakita.

Burek i jogurt, pa ni sendvič i klipić u kombinaciji s gradskim prijevozom, nikako ne traže glamuroznost.

Naime, jutro zahtjeva ležernost. A ležernost omogućavaju udobni komadi garderobe: haljine, hlače jednostavnog kroja, majice i bluze od ugodnih tkanina, meki i jednostavni džemperi, kaput ili jakna sportskog kroja te udobna obuća.

Također nam nisu potrebni ni jaki parfemi. Dovoljno je početi dan sa sapunom, šamponom, dezodoransom i čistom garderobom.

Ako ste zaposleni, za posao treba birati praktičnu odjeću. Kako ćemo se na poslu pojaviti ovisi, ponajviše, od toga čime se bavimo. Odjeća i obuća trebaju biti prilagođeni poslu, a pri izboru uvijek pred sobom imajmo ova tri pitanja:

  1. Što radim?
  2. Koliko imam godina?
  3. Gdje radim?
Više pročitajte na portalu Gentleman.hr
01.06.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/par-savjeta-za-dobar-izgled-muskarca/118801/