Metro-portal.hr

objavljeno 03.09.2019. 21:44:00
HE HE

Par prednosti igranja sa sobom...

Vjerujte da postoji mnogo razloga zašto bi ga i žene trebale češće prakticirati, bile slobodne, bile u vezi

Poigrajte se malo...
Poigrajte se malo... (Arhiva)

Masturbiranje se uobičajeno smatra više muškom nego ženskom navikom, što je zapravo toliko daleko od istine da je smiješno... No, ako i vi tako mislite, vjerujte da postoji mnogo razloga zašto bi ga i žene trebale češće prakticirati, bile slobodne, bile u vezi.

Bolji san - kada doživite orgazam, mozak otpušta smirujuće kemikalije zbog kojih ćete brzo utonuti u san. To je isti onaj osjećaj zbog kojeg zaspite veoma brzo nakon seksa. 

Manji pritisak u vezi - već se nalazite u dugoj vezi i znate da postoje dani kada vi niste raspožene za seks, a i kada on nije. Zato je sasvim u redu uveseliti se sama tako da partner ne osjeća krivicu ili pritisak jer vas ne može zadovoljiti.  

Pažljiviji odabir partnera - ako ste iskrene sa sobom, shvatit ćete koliko ste puta izašle s nekim na spoj samo zato jer ste bile napaljene. Libido je zaslijepio vašu procjenu. Tolerirale ste užasne spojeve samo zato jer ste trebale razlog da spavate s tim muškarcima. 

Prekid prijateljstva s povlasticama - ako ste zapele u dugoj i kompliciranoj "prijatelji s povlasticama" vezi, to je vjerojatno zato što ste željele imati nekoga koga možete nazvati u situcijama kada ste napaljene. I samo zbog toga, pristale ste na čudne emocije i pseudo-veze koje s time dolaze. Masturbirajte češće i riješite se kompliciranih veza.

Veća opuštenost - nakon masturbacije smanjuje se i razina stresa. Baš zato muškarci često masturbiraju prije velikih sastanaka. Nakon malo uživanja, odmah ćete se osjećati bolje. 

 

03.09.2019. 21:44:00
http://metro-portal.hr/par-prednosti-igranja-sa-sobom/120458/