Metro-portal.hr

objavljeno 26.02.2014. 21:31:00
AHA!

Par činjenica o muškarcima koje svaka žena treba znati

Muški um zagonetka je dobrom broju žena, kao uostalom i obrnuto, pa nije loše pokušati približiti spolove otkrivanjem tajni

Neke od ovih stvari muškarci ne vole otkrivati
Neke od ovih stvari muškarci ne vole otkrivati (Shutterstock)

Žene muku muče sa shvaćanjem načina na koji funkcionira muški um jednako kao što i muškarci razbijaju glavu s njihovim tajnama, pa evo nekoliko naputaka što se zapravo krije u bespućima muškog uma.

Primjerice, žene često polude na posesivnost koju njihov dragi najednom počinje iskazivati, a zapravo bi trebale biti sretne, jer je to najbolji mogući pokazatelj da im je stvarno stalo do njih, jedino što to ne znaju pokazati na neki ženama prihvatljiviji način. 

Naime, bez obzira koliko se oni pravili frajeri pred svojim prijateljima i glumili tipove koji su uvijek spremni za promjene, zapravo su potpuno pripitomljeni i ne pada im na pamet ugroziti svoju vezu. 

Taj coolerski pristup najbolje se može testirati u nekim situacijama kad se prave nezainteresirani ili proračunati, a zapravo su u totalnoj panici, nesigurni do neba i uplašeni mogućim ishodom. Kako provjeriti? Samo pogledajte ispod pazuha, tamo će vjerojatno već biti pravo jezero znoja.

Šutnja je jedno od ponašanja muškaraca koje žene stvarno i iskreno ne vole, no to je jednostavno način na koji oni procesuiraju informacije u svom umu. Stoga, kad vam kaže da ga pustite na miru, on bi zapravo vrlo rado podijelio svoje misli s vama, no vi morate biti malo uporniji i on će se otvoriti. 

I, da, muškarci jako vole kad vi napravite prvi korak, jer njihova nesigurnost nije ništa manja od vaše, a sama činjenica da se od njih očekuje da prvi priđu nepoznatoj ženi (i tako tko zna koliko puta) dovoljna je da im utjera strah u kosti.

26.02.2014. 21:31:00
http://metro-portal.hr/par-cinjenica-o-muskarcima-koje-svaka-zena-treba-znati/83512/