Metro-portal.hr

objavljeno 17.02.2014. 10:54:00
SHOW

Pamela Ramljak na Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

Luka Vidović, Pamela Ramljak i Menart Kids pozivaju vas na još jedno nezaboravno druženje koje će vam pružiti ovaj zabavno- edukativni dječji program

Ako vam klinac želi postati glazbenik ...
Ako vam klinac želi postati glazbenik ... (Menart)

Nakon zajedničkog druženja u prosincu, s hokejašem Medveščaka Galom Korenom i male pauze u siječnju, „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja" nastavlja dalje u revijalnom tonu.

22. veljače, s početkom u 11 sati u KIC -u, Preradovićeva 5/1, svoje će zanimanje predstaviti Pamela Ramljak.

Mnogi klinci i klinceze, sanjaju o tome kako će jednog dana postati poznati glazbenici ili glazbenice, kako će putovati svijetom, sklapati brojna poznanstva i vladati svjetlima pozornice. Svi znamo da je to prekrasno zanimanje, no koliko je zapravo teško? Koliko je odricanja, vježbe i rada potrebno da bismo postigli nešto u glazbenom svijetu? 

Sve prednosti i mane ovog zanimanja reći će nam glazbenica Pamela Ramljak.Osnovnu glazbenu školu završila je u Metkoviću, u Dubrovniku je upisala srednju glazbenu školu, a kao šlag na kraju, u Zagrebu je završila Muzičku akademiju, smjer profesor glazbe. Predavala je i glazbenu kulturu u školama Ante Kovačić i Tituš Brezovački u Zagrebu. Možemo reći da je cijeli Pamelin život zapravo glazba i samo glazba.

Luka Vidović, Pamela Ramljak i Menart Kids pozivaju vas na još jedno nezaboravno druženje koje će vam pružiti ovaj zabavno- edukativni dječji program. Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju hypo poklončići, smijeh, zabava i sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije."

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.

Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 - 11 sati u prostorijama Kic-a.

Cijena ulaznice, u slobodnoj prodaji iznosi 25 kuna, no ukoliko rezervirate svoje ulaznice na vrijeme na rezervacije@menart.hr, iste kupujete na dan eventa po cijeni od 20 kuna.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids  ili na www.menart.hr.

17.02.2014. 10:54:00
http://metro-portal.hr/pamela-ramljak-na-ciribu-ciriba-i-vesela-zanimanja/83332/