Metro-portal.hr

objavljeno 26.02.2008. 00:56:05

P. Diddy želi postati akcijski junak

P. Diddy odnosno Sean Combs, najavio je kako se planira preseliti u Hollywood i posvetiti glumačkoj karijeri. - Glumio bih sve, a ne bih se libio opasnijih scena u kojima bih trebao  iskakati iz zgrada i slično. Ne bih imao ništa ni protiv uloga u kojima bih morao snimati ljubavne scene s prekrasnim ženama. Filmove s vrlo emotivnim, screparajućim scenama - obrazložio je reper svoje glumačke ambicije.

P. Diddy već se pojavljivao na filmu, 2001. u krimi-komediji ‘Made’ i 2002. u ‘Monster’s Ballu’. Za ulogu Waltera Leeja Youngera u brodvejskoj predstavi ‘A Raisin in the Sun’ iz 2004. kritičari su ga pohvalili, a tridesetosmogodišnji reper ulogu planira ponoviti u filmskoj adaptaciji predstave.

Kritika ga voliPohvaljeni P.Diddy čeka filmsku adaptaciju predstave ‘A Raisin in the Sun’. Reper priznaje da je već počeo vježbati u slučaju da na filmu mora pokazati goli torzo.  - Dobio sam preleminirani scenarij koji ima ponešto akcijskih scena. Vrlo je vjerojatno da će se negdje naći scena u kojoj ću morati iskakati kroz prozor ili čak iz zgrade u plamenu, ali bez majice.  Želim dobro izgledati - objašnjava ambiciozni Diddy koji stoga svakodnevno vježba u teretani kako bi izdefifinirao svoje već nabildano tijelo.

Osim toga, Diddy je novinarima povjerio kako je iznimno sretan zbog rođenja blizanaca njegove bivše djevojke  Jennifer Lopez, te da ih jedva čeka vidjeti.
Reper ne krije kako bi rado postao kum mališana, a već je, u svom dobro poznatom stilu, pripremio  skupe poklone kako bi razveselio J.Lo s kojom je i nakon prekida ostao u prijateljskim odnosima. (METRO)

26.02.2008. 00:56:05
http://metro-portal.hr/p-diddy-zeli-postati-akcijski-junak/3525/