Metro-portal.hr

objavljeno 11.03.2013. 12:23:00
NOLA

Oživljena istarska legenda u spotu „To ljubav je"

Glumci Katja Rabar i Luka Mihovilović su na jednostavan, ali emotivan način prikazali ova dva ljubavnika i time nam malo približili njihovu priču

Novi spot grupe Nola s albuma Nola Piano
Novi spot grupe Nola s albuma Nola Piano (Menart)

Kažu da su sve velike ljubavi zabranjene ili nesretne i jedna takva poslužila je kao nit vodilja u novom spotu grupe Nola za pjesmu „To ljubav je", koja se nalazi na njihovom novom albumu „Nola piano".

Međutim, u stvarnom životu postoji toliko iznimaka, a jedna od njih su osnivači grupe Nola - Gabi i Marijan koji već 20 godina žive i stvaraju zajedno.

Video koji predstavljaju inspiriran je Istra Inspirit događajem: „Svjetionik ljubavi - Savudrija".

Inače, Istra Inspirit je projekt koji oživljava povijesne događaje na autentičnim lokacijama kroz uprizorene istarske, legende i mitove. Nagrađen je s četiri prestižne nagrade za inovativnost i kreativnost u turističkoj ponudi.

U spotu  „To ljubav je" možete uživati odmah:

 

Redatelji spota Petra Blašković, Nenad Pavlović uz malu pomoć Marijana Jelenića iz Nole, napravili su mali remake priče iz 1818. godine.

Tada je izgrađen svjetionik koji će poslužiti kao ljubavno gnijezdo grofa Metternicha i njegove ljubavnice, savudrijske djevojke.

Glumci Katja Rabar i Luka Mihovilović su na jednostavan, ali emotivan način prikazali ova dva ljubavnika i time nam malo približili njihovu priču - priču koju je divno upotpunio mekani i senzualni glas Gabrijele Galant Jelenić i piano izvedba Leona Brenka.

Igrom slučaja napravili smo jedan interesantan video. Nismo ga planirali, ali emocija videa je jaka pa ga želimo podijeliti s vama" - poručuje Marijan Jelenić.

Ukoliko i vi na koji sat želite „zaroniti" u Nolinu ljubavnu priču i to u piano izvedbi, svakako dođite u Osijek 23. ožujka u Oxygen.

Vidimo se!

Nolu možete pratiti na facebooku ili na www.nola.com.hr

11.03.2013. 12:23:00
http://metro-portal.hr/ozivljena-istarska-legenda-u-spotu-to-ljubav-je/76961/