Metro-portal.hr

objavljeno 03.08.2020. 11:32:00
PIKNIK

Ovaj tjedan počinje Mali piknik

Mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih community trenutaka

Još jedan Mali piknik
Još jedan Mali piknik (Vilim Redža)

Jedno od šarmantnijih i omiljenijih ljetnih događanja u Zagrebu - Mali piknik - i ovog kolovoza stiže na Gornji grad.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, ponovno će pretvoriti Vranicanijevu poljanu u mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih community trenutaka.

Stoga rezervirajte (najmanje) jedan petak u kolovozu za uživanje u ovoj maloj piknik-oazi, predahnite od gradskih vrućina i osvježite se domaćim okusima s ljetnog menija Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih proizvoda, čiji su OPG-ovi i ovaj put zaduženi za drugačije gastro-iskustvo. 

Bilo da volite chillati sami, izaći na neobičan romantičan spoj ili pak podijeliti dekicu i koji zalogaj s prijateljima, članovima obitelji ili četveronožnim ljubimcima... nikako ne propustite Mali piknik.

Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekaju vas na Vranicanijevoj poljani (park Bele IV.), u petak 7. kolovoza, od 17 do 23 sata, nakon čega se Mali piknik nastavlja održavati svakog petka do kraja mjeseca. 

Ulaz je slobodan, a sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje!

Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Više informacija pronađite na FB i Instagram stranici: 

https://www.facebook.com/malipiknik/
https://www.instagram.com/malipiknik/

03.08.2020. 11:32:00
http://metro-portal.hr/ovaj-tjedan-pocinje-mali-piknik/126644/