Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2018. 12:01:00
NAJAVE

Otvorenje Vintage ljetnog vrta 31. 5.

U četvrtak 31. svibnja, čast da prvi službeni live takt s gitare okine u našoj Vrtnoj oazi, pripala je Domagoju Šimeku, frontmanu She Loves Pabla

Vintage otvara Ljetni vrt
Vintage otvara Ljetni vrt (Vintage Industrial)

Ako ste se pitali što je sa našim velikim vrtom, zelenom oazom Vintage Industriala, našim summer gardenom... pripremite se za otvorenje najvećeg, našarenijeg i najzanimljivijeg vrta s detaljiziranom, povećanom terasom te naravno odličnim programom koji smo pripremili. Od live koncerata, filmskih projekcija, buvljaka, radionica za najmanje pa do kuhanja, degustiranja, stand up-a na otvorenom, placa, warm up-ova za festivalsko ljeto... i još mnogo toga, a sve na lokaciji Savske ulice 160 i ono najvažnije - program je svakodnevan te apsolutno besplatan do kraja ljeta. Već imamo upite za doseljenjem.

U četvrtak 31. svibnja, čast da prvi službeni live takt s gitare okine u našoj Vrtnoj oazi, pripala je Domagoju Šimeku, frontmanu She Loves Pabla. Slatkom glazbeniku i radosnom čovjeku koji će vam izvesti miks moćnih autorskih pjesama u solo aranžmanu, od solo-karijernih stvari do pjesama She Loves Pabla i Muscle Tribea Of Danger And Excellence, a iznenadit će vas i pokojom obradom bendova poput Clutcha, Monster Magneta i tko zna što još ne. Dođi slušat kako Šimek prede.

Sve što trebaš je skupiti ekipu i u četvrtak 31.5. zasjesti u naš Ljetni Vrt. Ako možeš i ranije, preko dana, samo navrati i čekiraj kako je sašiveno novo vrtno ruho Savske 160.

Čekaju vas 3 mjeseca gotovo svakodnevnog programa - autorski koncerti, izložbe, stand-up večeri, jazz & blues koncerti, kvizovi znanja, projekcije filmova, likovne radionice za male i velike, radionice pripreme hrane, neobične večernje 'radionice za odrasle' te naravno dnevno gorivo - kava u savršenom ambijentu za ispijanje od jutra te naravno da je tu i ljetna ponuda osvježavajućih likvida za put u party noći i besana jutra.

28.05.2018. 12:01:00
http://metro-portal.hr/otvorenje-vintage-ljetnog-vrta-31-5/112391/