Metro-portal.hr

objavljeno 12.09.2019. 12:29:00
NAJAVE

Otvorenje nove sezone u klubu Sax!

Jedno od omiljenih zagrebačkih mjesta za izlaske započinje svoju 21. sezonu koju će obilježiti brojni koncerti, gostovanja, stand up nastupi, ali i razni drugi zabavni događaji

SAX otvara prigodno - Cooganjem
SAX otvara prigodno - Cooganjem (Klub SAX)

I u novoj sezoni očekuje nas bogat i raznovrstan program. Cooganje petkom s čijim 144. izdanjem klub otvara svoja vrata, Lajnap stand-up comedy koji će nas i u novoj sezoni uveseljavati svojim odličnim forama, baš kao i zasebne stand-up večeri poznatih komičara za koje se do sada uvijek tražila karta više.

Skeptici u pubu radit će ono što najbolje rade - biti skeptični i raspravljat će o ozbiljnim stvarima, a o ženskim i manje ženskim temama pričat će se ponovno u sklopu nove sezone talk showa Ženska priča.

I ove godine klub nastavlja s najdugovječnijim jazz programom u gradu čiji je pokrovitelj Grad Zagreb, a uz potporu HUZIP-a nastavlja se ciklus Kreativni glazbeni kolektiv koji predstavlja mlade i kreativne glazbene autore i izvođače.

Ljubitelji zborskog pjevanja doći će na svoje jer će se i u novoj sezoni održavati prigodni koncerti zborova i njihovih prijatelja. Očekuju nas i nastupi brojnih poznatih izvođača i glazbenih zvijezda koje uz Sax! veže posebna kemija, a plesat će se ponovno i uz razne tribute bandove.

Uživat ćemo i ove sezone u mnogim koncertima glazbenika raznih žanrova, a upravo zbog svega navedenog svi će posjetitelji imati priliku pronaći nešto za sebe. 

Klub radi šest dana u tjednu, a rijetki se klubovi u Hrvatskoj mogu pohvaliti tako dugom i kontinuiranom tradicijom live svirki kao ova, sada već kultna, oaza nemira i vrhunske glazbe uživo u samom centru Zagreba.

Na velikom tulumu otvorenja u petak, 13. rujna Sax! će otvoriti svoja vrata uz nastup jednog od najtraženijih hrvatskih cover bendova Retrodukcija, dok je subota 14. rujna rezervirana za šareni Homogenic Party - Back to School Edition te popularne cijene pića.

Vidimo se uskoro u najdugovječnijem klubu u srcu grada - klubu Sax!

12.09.2019. 12:29:00
http://metro-portal.hr/otvorenje-nove-sezone-u-klubu-sax/120633/