Metro-portal.hr

objavljeno 01.10.2011. 08:58:00
SPEKTAKL

Otvoreni 8. Dani vjenčanja

Uz atraktivne revije, posjetitelji su mogli i pomoći djeci kroz kupovinu ulaznice, jer dio prihoda ide za dječji kolonoskop

8. Dani vjenčanja

Svečano otvorenje 8. sajma Dani vjenčana bilo je prava poslastica za sve ljubitelje mode koji su se u petak navečer na Zagrebačkom Velesajmu okupili u velikom broju. U modnim revijama kojima su poznate domaće i inozemne modne kuće i dizajneri prikazali svoje kolekcije uživala su brojna poznata lica s javne scene, kao i političari. Između ostalih, u prvim su redovima sjedili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs.

Osim što su uživali u revijama elegantnih vjenčanih haljina, muških odijela i doljnjeg rublja, posjetitelji su svojim dolaskom podržali i hvale vrijednu humanitarnu akciju kojom je organizatorica sajma i vlasnica licence Dani vjenčanja, Dijana Pavković, dio prihoda od ulaznica odlučila donirati za dječji kolonoskop u KBC Zagreb.

Večer ljepote i glamura započela je modnom revijom vjenčanica domaćeg dizajnera Tonija Brekala, koji je svojim atraktivnim performanceom uz glazbu Maksima Mrvice prije samo revije oduševio sve prisutne. Poznate hrvatske manekenke, među kojima i Iva Jerković, Tina Katanić, Nevia Bagić te zaštitno lice Dana vjenčanja, Sara Brkić, prošetale su modnom pistom u raskošnim vjenčanicama pokazavši tako najnovije trendove iz svijeta mode. Poznati manekeni, na čelu s aktualnim misterom Hrvatske, Vanjom Grgecom, prošetali su u svečanim muškim odijelima Mure, Di Caprio by Varteks te Kotka. Atraktivne manekenke predstavile su i najnovije modele talijanske modne marke donjjeg rublja La Perla.

Za make up pobrinuli su se šminkeri Collistara a za frizure manekenki, frizeri Schwarzkopf Professional-a.

Svoje doprinos ovoj humanitarnoj večeri dali su i Anica Kovač, Danijela Pintarić, Lorena Nosić, Sara Sanela Butorac, Marija Husar Rimac, Marijana Mikulić, Ivana Husar Rimac, Ecija Ivušić, Ivi Ferniković, Zorana Rajić, Tea Deanović, Anamarija Kirinić, Jadranka Rilović, koje su zablistale u prelijepim dizajnerskim vjenčanicama modnih kuća Penelope, Royal Bride, Hera, Nancy, Sherri Hill, američke dizajnerice Vere Wang i mnogih drugih.

Svečana i elegantna muška odijela predstavili su Massimo, Ivica Propadalo, Saša Ćeramilac, Ivan Tomečak, Amir Kazić Leo, Nikola Pokrivač, a poznati komičari Zlatan Zuhrić Zuhra i Enis Bešlagić izveli su i mali performance bacivši mladenkine bukete među publiku. Sve posjetitelje i sudionike na svečanom otvorenju zabavljao je poznati pjevač Jacques Houdek.

Za sve one koji nisu uspjeli prisustvovati svečanom otvorenju, sajam Dani vjenčanja održava se do 2. listopada 2011., gdje vas očekuju i mnoga druga iznenađenja.

01.10.2011. 08:58:00
http://metro-portal.hr/otvoreni-8-dani-vjencanja/63873/