Metro-portal.hr

objavljeno 20.09.2012. 15:02:00
RECITE

Otvorena lista želja za INmusic festival 2013!

Brojni svjetski mediji pisali su o ovogodišnjem izdanju, a sada je vrijeme da INmusic čuje glas publike

Recite koga biste željeli gledati na stageu
Recite koga biste željeli gledati na stageu (Arhiva)

Priprema se lista izvođača za INmusic festival 2013! Kao i dosad, organizatori INmusica žele doznati koje bendove posjetitelji žele vidjeti na nadolazećem izdanju. Stoga je na službenoj internetskoj stranici festivala www.inmusicfestival.com otvorena Wishlista na koju svi zainteresirani mogu upisati pet omiljenih izvođača. Hoće li to biti izvođači koji se trenutačno nalaze na vrhu svjetskih top lista ili njihovih osobnih top lista ovisi naravno o glazbenom ukusu pojedinaca. No mi ćemo kao i uvijek dati sve od sebe da se u lineupu festivala nađu upravo oni bendovi koji u ušima većine fanova festivala izazivaju dobre vibracije.

Dok svi ljubitelji dobre glazbe biraju svoje favorite koji će se naći na listi želja, podsjećamo na već ostvarene glazbene želje i neke od headlinera s proteklih izdanja INmusic festivala: New Order, Gogol Bordello, Moby, Franz Ferdinand, Lily Allen, Nick Cave, Iggy & The Stooges, Asian Dub Foundation, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai, Mando Diao... Impresivna lista bendova na ovogodišnjem je izdanju bila popraćena i fenomenalnim dodatnim sadržajima kao što su Nargila Chill Out Bar, pozornice "Tko pjeva zlo ne misli" te "Ko to tamo peva", ljudski džuboks i Tesla Boat Show.

Dobar glas o INmusic festivalu daleko se čuje. Brojni svjetski mediji pisali su o ovogodišnjem izdanju (između ostalog, CNN nas je svrstao na popis pedeset najboljih svjetskih festivala). Sada je vrijeme da INmusic čuje glas publike.

20.09.2012. 15:02:00
http://metro-portal.hr/otvorena-lista-zelja-za-inmusic-festival-2013/73988/