Metro-portal.hr

objavljeno 23.12.2009. 09:33:35
FAKE SHOW

Otkrivene muljaže RTL-a u njemačkoj inačici "Ljubav je na selu"

Seljak zapravo stanuje u gradu i ima curu, a glavna junakinja nije kozmetičarka nego prostitutka

(Getty Images)

Osam milijuna ljudi bilo je u ponedjeljak prilijepljeno uz male ekrane kako bi svjedočilo velikom finalu reality showa „Bauer sucht Frau", njemačke verzije RTL-ove emisije „Ljubav je na selu".

S nestrpljenjem su se iščekivali raspleti ljubavnih priča između gradskih cura i muškaraca sa sela i odgovori na pitanja hoće li marljivi farmeri pronaći svoje velike ljubavi. Kao što to nalaže dramaturgija, većina veza je propala, dok su se 48-godišnji Josef i 44-godišnja Narumol romantično zaručili.

Peta sezona RTL-ove uspješnice tako je ponovno ispunila sva očekivanja, a hoće li sličan uspjeh ponoviti i sljedeće godine upitno je nakon otkrića Bilda da su glavni akteri showa zapravo dobro plaćeni glumci amateri koji nemaju puno veze sa selom niti traže veliku ljubav.

„Farma na kojoj smo snimali nije moja. Unajmio sam je od poznanika. Zapravo stanujem u trosobnom stanu, a za sudjelovanje u emisiji sam dobio 3000 eura", ispričao je tzv. farmer Maurizio njemačkom Bildu.

Slična priča stoji i iza šarmantnog seljaka Clausa koji je bio u sretnoj vezi kad se prijavio za show: „Sudjelovao sam jer sam se kladio s prijateljem da će me odabrati."

Kandidatkinja Anja koja je predstavljena kao kozmetičarka, priznala je da se zapravo bavi prostitucijom, a na internetu ima i vlastiti oglas kojim nudi svoje usluge: „Odlično se služim francuskim a usmene preporuke su me u doslovnom smislu riječi učinile popularnom."

Također, Bild doznaje da je navodno bogati proizvođač vina Tobias u stvarnosti bankrotirao, o čemu postoje službeni dokumenti kod nadležnog suda u Mainzu.

23.12.2009. 09:33:35
http://metro-portal.hr/otkrivene-muljaze-rtl-a-u-njemackoj-inacici-ljubav-je-na-selu/29224/