Metro-portal.hr

objavljeno 25.11.2012. 15:42:00
ELEGANTNO I SEXY

Otkrijte kako nošenje visokih peta pridonosi boljem orgazmu

Unatoč tomu što dugotrajnije nošenje vrtoglavo visokih peta može ostaviti negativne posljedice na žensko zdravlje, Christian Louboutin smatra kako su sve muke apsolutno vrijedne toga

Pete i njihova uloga u orgazmu
Pete i njihova uloga u orgazmu (Arhiva)

Visoke su pete predmet obožavanja svih onih koji nisu potpuno cijepljeni od dobrog modnog ukusa. Osim što izdužuju naše noge visoke pete čine ih pravim predmetom požude u muškaraca, stoga ne čudi što većina muškaraca koji možda ništa ne znaju o ženskoj modi obožava vidjeti svoje djevojke i supruge na seksi potpeticama.

Ipak, ako je vjerovati slavnom dizajneru Christianu Louboutinu, visoke pete imaju i jedan puno jači efekt na dame koji ih nose, kao i na njihov libido.

„Razgovarao sam nedavno s jednom znanstvenicom koja mi je objasnila kako nošenje visokih peta jača ženski libido, budući da su naša stopala u potpeticama u istom položaju kao i za vrijeme orgazma", rekao je poznati dizajner u intervjuu Sunday Timesu.

„Stoga, kad stavljate svoju nogu u cipelu s visokom petom, vaše tijelo to registrira kao potencijalnu pripremu za orgazam", zaključuje Christian.

Unatoč tomu što dugotrajnije nošenje vrtoglavo visokih peta (trenutno najprodavaniji model Louboutinovih cipela ima petu od 15 centimetara) može ostaviti negativne posljedice na zdravlje, Francuz smatra kako su sve te nedaće vrijedne nevjerojatne količine seksipila kojemu se niti jedan drugi oblik obuće ne može približiti.

Budući da se ovaj gospodin već više od 20 godina bavi prodajom cipela, a za to je vrijeme prodao preko 600.000 pari, sigurni smo da zna o čemu govori.

Književnica Anielle Steel u svom ormaru (odnosno, ormarima) ima preko 6000 cipela s visokom petom koje je napravio ovaj dizajner, a glumica Blake Lively samo je u jednom popodnevu kupila preko 40 pari louboutinki.

Jedna od najvjernijih zagovornica nošenja ovih seksi cipela jest i Victoria Beckham, koja ih je nastavila nositi čak i u dubokoj trudnoći.

Ako ste nakon svega još uvijek niste uvjereni u ove tvrdnje da visoke pete pomažu ženskom libidu, budite sigurni u jedno - svakako ne odmažu onomu u vašeg muškarca.

25.11.2012. 15:42:00
http://metro-portal.hr/otkrijte-kako-nosenje-visokih-peta-pridonosi-boljem-orgazmu/64474/