Metro-portal.hr

objavljeno 30.03.2019. 14:16:00
SAZNAJEMO

Otkrijte inteligentne naočale za ugodan pogled za sve svjetlosne uvjete

Osim što su rezultat 25 godina postojanja, istraživanja i razvoja, Transitions inteligentne naočalne leće prve su i tehnološki najsuvremenije fotoosjetljive leće na svijetu

Inteligentne naočalne leće za sve uvjete
Inteligentne naočalne leće za sve uvjete (Essilor)

Kiša, sunce, boravak unutra, vani i sve faze između utječu ne samo na naše raspoloženje, nego i na vid. Sukladno tome se prilagođavate vremenskim prilikama, mijenjate odjeću, a što je s vašim očima?

Vječna debata: da li nositi jedne naočale za sunce i boravak vani, druge za kišu, oblačno i boravak unutra ili jedne za sve!?

Upoznajte Transitions - inteligentne naočalne leće za sve uvjete!

Osim što su rezultat 25 godina postojanja, istraživanja i razvoja, Transitions inteligentne naočalne leće prve su i tehnološki najsuvremenije fotoosjetljive leće na svijetu. Pružaju nosiocu savršen pogled bez obzira na vremenske uvjete. Uvijek prilagode točnu količinu svjetla koju propuštaju do oka čineći vašu svakodnevicu jednostavnijom, a život elegantnijim. One su udobne, pouzdane i pružaju kvalitetnu zaštitu.

Suvremena tehnologija u službi udobnog pogleda

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima!

Uz optimalnu dioptriju, odaberite i svoju boju

Transitions naočalne leće su dostupne u svim dioptrijama, kao jednojakosne, progresivne Varilux, kao dječje ..... Kako bi što bolje upotpunile vaš stil u ponudi je 7 boja:

  • klasična smeđa, siva i grafitno-zelena

  • moderna safir, amber, ametist i emerald

Nositi Transitions fotoosjetljive leće znači razmišljati izvan okvira. Vrlo su praktične jer uz njih ne morate nositi i sunčane dioptrijske naočale. One su 2u1 - sunčane i prozirne u jednom. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja ultra plavog svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima i prilikama!, a pašu i uz svaki stil, svim dobnim skupinama.

Uživajte u svakom trenutku uz svjetlo - jer svjetlo je život. Iako svjetlo može biti šteto, mi smo ga preokrenuli u „korisno". Uz Transitions naočale svjetlo je pod kontrolom. Živimo u dobrom svjetlu, od jutra do večeri, uz Transitions inteligentne naočale koje rade za vas!

25 godina istraživanja. Vrhunska tehnologija. Sloboda u pokretu. Jedne inteligentne naočalne leće.

FB: Essilor Hrvatska

Instagram: essilor_hrvatska

30.03.2019. 14:16:00
http://metro-portal.hr/otkrijte-inteligentne-naocale-za-ugodan-pogled-za-sve-svjetlosne-uvjete/117728/