Metro-portal.hr

objavljeno 03.10.2011. 20:19:00
PODUZETNIČKE IDEJE

Otiđite na drugi svijet ispraćeni velikim praskom

Dvojica dosjetljivih lovočuvara iz Alabame ponudila su ljubiteljima lova i oružja da nakon smrti budu kremirani, a njihov bi se pepeo nakon toga koristio kao puščani prah

Fotografija vijesti

Klasični pogrebi su vam previše tradicionalni i dosadni? Želite li za sebe i svoje najbliže nešto novo i drugačije? Otiđite na onaj svijet ispraćeni praskom, poručuju iz tvrtke Holy Smoke LLC, prenosi Hina.

Naime, dvojica dosjetljivih lovočuvara iz Alabame ponudila su ljubiteljima lova i oružja da nakon smrti budu kremirani, a njihov bi se pepeo nakon toga koristio kao puščani prah.

Tvrtka Holy Smoke LLC (Sveti dim) koju su osnovali Thad Holmes i Clem Parnell realizirala je samo dvije narudžbe otkako je ponudu lansirala u srpnju, ali se nadaju da će posao krenuti kad se vijest proširi.

Ispaljivanjem pokojnikova pepela iz vatrenog oružja rodbina zapravo "slavi život", tvrdi Holmes i objašnjava da se zamisao može činiti čudnom osobama nenaviklima na oružje, no istinski ljubitelji pištolja i pušaka rado će u vječnost poći onako kako su i živjeli.

Početna cijena je 850 dolara, a od pola kilograma pepela može se napunuti oko 250 čahura.

Najviše upita stiže im od vatrogasaca, vojnika i policajaca, a neki se zanimaju mogu li počasnom paljbom s ovog svijeta ispratiti kućne ljubimce koji su im bili vjerni pratioci.

03.10.2011. 20:19:00
http://metro-portal.hr/otidjite-na-drugi-svijet-ispraceni-velikim-praskom/63945/