Metro-portal.hr

objavljeno 02.04.2012. 14:15:56
PRILIKA ŽIVOTA

Ostvari snove i postani rezident DJ na Ibizi

Ako ste nadareni, živite glazbu i oduvijek ste željeli stajati za DJ pultom otoka zabave ovo je jedinstvena prilika za vas

Postanite rezident DJ u najvećem klubu na svijetu
Postanite rezident DJ u najvećem klubu na svijetu (Burn Studios)

Burn studios je najavio program DJ Rezident na Ibizi, koji će svakomu od novih talenata omogućiti da se suoči sa svojom konkurencijom i postane jedan od trojice stalnih DJ-eva u najvećem noćnom klubu na svijetu, klubu Privilege na Ibizi te da svoje umijeće prezentira ispred 10 tisuća ljudi.

Neki od danas slavnih DJ-eva upravo su se proslavili nastupajući na Ibizi pa se jedinstvena prilika pruža i hrvatskim ambicioznim nadama. Domaći DJ-i koji se prijave na natječaj morat će proći kroz određenu selekciju prije nego što zasluže pravo da se njihovo ime doda prestižnome popisu stalnih DJ-eva na Ibizi.

Prijave se zaprimaju preko www.burn-studios.com. Prvi je korak registracija i prijava profila na stranici te uploadanje najboljih 15 - 20 minuta miksa, pri čemu se svi sudionici moraju koristiti barem jednim singlom s Beatportove Top 100 ljestvice i dobiti veliku podršku na stranici. Lokalni suci će od prijavljenih odabrati deset najboljih na osnovu njihove originalnosti, stila i tehnike. Odabrani će potom biti pozvani da pokažu svoju virtuoznost pred publikom na Mix Off eventu u klubu Lemon u Zagrebu 26. travnja 2012.

Dvojica sretnih dobitnika u drugom krugu se sučeljavaju sa dvojicom Slovenaca na Electronic Carnevalu u Ljubljani 24. svibnja 2012. Jedan pobjednik iz Hrvatske ili Slovenije osigurat će si mjesto na Ibizi gdje će, zajedno s ostalim natjecateljima iz cijeloga svijeta, marljivo raditi i još marljivije uživati na International Music Summitu (Ibiza, 23 - 26. svibnja 2012). Tijekom dana DJ-evi će imati potpun pristup konferenciji gdje će moći učiti, družiti se i graditi veze s vrhom kreativne međunarodne elektroničke scene. Noću će u VIP aranžmanu prisustvovati svirkama najboljih DJ-eva današnjice na službenim partyima IMSa, uključujući Dalt Villa Festival.

U trećem, posljednjem krugu u srpnju, odabrane DJ-eve će pojedinačno poučavati najbolji svjetski DJ-evi na Burn studios' Residency Bootcampu, šest dana intenzivnoga programa i inspirativnih predavanja te pojedinačnih radionica s vodećim ljudima industrije i Burn studios mentorima poput Sashe, Luciana, Jamie Jonesa i 2manyDJs. Trojicu pobjednika će potom odabrati skupina sudaca sa Ibize, sastavljena od vlasnika najjačih klubova i promotora koji će ponuditi neprocjenjivu nagradu, DJ residency ovoga ljeta u klubu Privilege Ibiza i nevjerojatno iskustvo.

Program Burn studiosa DJ REZIDENT NA IBIZI razvijen je u suradnji s vodećim portalom Beatport, najpoznatijim časopisom o elektroničkoj glazbi Mixmagom i svjetskim predvodnikom u glazbenoj izobrazbi, SAE institutom.

Prijave se zaprimaju do 7. travnja, stoga ne zaboravite prijaviti se na vrijeme na natječaj koji će vaše snove pretvoriti u javu. Sve podatke možete pronaći na internetskoj adresi www.burn-studios.com

Video: Residency - Become Ibiza's Next Resident DJ

02.04.2012. 14:15:56
http://metro-portal.hr/ostvari-snove-i-postani-rezident-dj-na-ibizi/69685/