Metro-portal.hr

objavljeno 11.06.2012. 11:31:14
HIPODROM

Ostalo još par tisuća ulaznica za RHCP

Preporuka je jednostavna, navratite na prodajna mjesta sustava Eventim ili www.eventim.hr i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme

Spremni za RHCP na Hipodromu?
Spremni za RHCP na Hipodromu? (AdriaEntertainment)

RHCP manija i dalje trese Hipodrom i pitanje je hoće li biti dovoljno ulaznica za sve zainteresirane iz zemlje i inozemstva. Prodaja je nakon najave koncerta krenula sumanuto, malo se usporila u proteklim mjesecima, no kako se približava koncert postaje sve užarenije.

Susjedi su shvatili da dodatnih koncerata na turneji neće biti, stoga su navalili na ulaznice, naročito Mađari. Fan pit je odavno rasprodan, a na terenu je ostalo 5 tisuća ulaznica, kao i tisuća na tribini.

Preporuka je jednostavna, navratite na prodajna mjesta sustava Eventim ili www.eventim.hr i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. Cijena ulaznice za stajanje je 350 kuna, a na tribini 550 kuna.

Ulaznice možete kupiti i izravno u uredu Adria Zabave na južnom ulazu u Arenu Zagreb, i to na kartice i na rate, a ako ste član fan kluba Adria Entertainmenta ostvarujete dodatni popust, kao i za sve ostale koncerte.

No, Adria Entertainment vam je osigurala još jednu mogućnost, a to su letci koji će se dijeliti na frekventnim mjestima u gradu, kojima možete ostvariti dodatne popuste na ulaznice za koncerte navedene na letku.

Da bi ostvarili popust, morate svratiti do ureda u Areni Zagreb ili u Eventim Ticket Shop u Jurišićevoj 2a. Popusti se ne zbrajaju. Adria Entertainment tjedan traje od 13. do 20. lipnja, a jedan letak/kupon vrijedi za dvije ulaznice.

11.06.2012. 11:31:14
http://metro-portal.hr/ostalo-jos-par-tisuca-ulaznica-za-rhcp/71830/