Metro-portal.hr

objavljeno 06.07.2013. 21:30:00
SAVJETI

Osnovna pravila prvog sastanka

Kako preživjeti prvi spoj a da pritom ne napravite niti jednu kardinalnu grešku koja bi vas mogla osramotiti

Što i kako na prvom spoju
Što i kako na prvom spoju (Arhiva)

Prvi spojevi mogu biti prilično traumatični, a pripreme za njih dugotrajne i frustrirajuće. No, kako se ne radi baš o situaciji o kojoj vam ovisi život, možete se ipak malo opustiti i, recimo, poslušati ove savjete kako bi sve prošlo što bolje.

Znači, kad zaronite u ormar s odjećom, izvucite neku kombinaciju koja će biti taman toliko provokativna da bude seksi, no istovremeno ne smije izgledati kao da ste je birali satima. Prilagodite odjeću dobu dana i godišnjem dobu, naravno.

Kosa treba biti uredna, nije potrebna specijalno napravljena frizura, ali kako je frizura prilično važna za prvi dojam, neka bude dobra.

Ako se susret odigrava u restoranu, nije potrebno eksperimentirati s jelima ili pićima koja do tada nikad niste probali kako ne bi došlo do neželjenih komplikacija. Igrajte na sigurno, osjećat ćete se mirnije i samopouzdanije.

Naravno, u konverzaciji vrijedi isto pravilo, jer nije sramota priznati da nešto ne znate ili da niste ni čuli za to, bolje je nego se izblamirati nekom glupošću. Neka vam ne padne na pamet tračanje, pogotovo svoje obitelji, savjeti za bolji izgled ili razgovor o braku i djeci.

Eto, nije komplicirano, samo mirno i sve će biti u redu.

06.07.2013. 21:30:00
http://metro-portal.hr/osnovna-pravila-prvog-sastanka/79135/