Metro-portal.hr

objavljeno 07.03.2023. 08:25:00
DAN ŽENA

Osnaživanje žena kroz tehnologiju

Od senzacionalnog do revolucionarnog: Osnaživanje žena kroz tehnologiju

Osnaživanje žena
Osnaživanje žena (Arhiva)

Sretan vam Međunarodni dan žena! Ovog 8. ožujka, slavimo slobodu ženskog užitka! Jeste li znali da prema Kinsey institutu, samo 40-60% žena masturbira, u usporedbi s 95-99% muškaraca? Ženska tijela stvorena su za užitak. Možemo doživjeti orgazme u trajanju do 2 minute (dok muškarci mogu do 10 sekundi!), a čak imamo sposobnost i za višestruke orgazme. Ovo zvuči kao razlog za slavlje!

Prvi Dan žena obilježen je 1909. u New Yorku, ali tek nakon pobjede sufražetkinja u Rusiji 1917. se počeo i slaviti. Polako se proširio svijetom kao dio praznika za radnike sve dok ga UN nije prihvatio 1975. godine.

Danas se Međunarodni dan žena slavi diljem svijeta, a mnoge žene u Aziji i Europi imaju slobodan dan na poslu - što daje jasan pogled na to kako bi bilo bez žena na radnom mjestu. Ovo može biti aktivistički dan, ali i dan za slavljenje ženstvenosti svake žene!

Mi žene smo svakako napravile veliki napredak otkako smo dobile pravo glasa, ali naš rad na jednakosti još uvijek nije gotov. Rodna neravnoteža, koja može utjecati na određene industrije i javne sfere, pojačava ideju da žene negdje ne pripadaju, uključujući i onu da su neki poslovi jednostavno 'bolji za žene', što negativno utječe i na muškarce. I dok svijet nastavlja napredovati prema ravnopravnosti spolova, tehnologija je postala vitalni alat u ovoj borbi.

Ovogodišnja tema Dana žena 2023. je "DigitALL: Inovacija i tehnologija za rodnu ravnopravnost", a mi želimo istaknuti kako naši inovativni proizvodi za užitak mogu doprinijeti ovom cilju. LELO vjeruje da tehnologija može igrati ključnu ulogu u osnaživanju žena i povećanju njihova seksualnog užitka.

S vrhunskom tehnologijom i dizajnom, proizvodi za užitak nisu samo igračke, već dio revolucije. Naši su proizvodi osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe žena, osiguravajući im zadovoljstvo koje zaslužuju. Od SORAYA 2, rabbit vibratora s tehnologijom dvostruke stimulacije, i SONA 2 Cruise, koja koristi sonične valove za stimulaciju klitorisa, do LELO DOT, klitoralnog vibratora s revolucionarnim eliptičnim pokretima, LELO proizvodi utjelovljuju inovaciju i izvrsnost.

Štoviše, naši su proizvodi osmišljeni za promicanje seksualnog zdravlja i dobrobiti. Svjesni smo da je zadovoljstvo žena bitan aspekt njihovog cjelokupnog zdravlja, a cilj naših proizvoda je potaknuti žene da stave svoj užitak kao prioritet.

Zadovoljstvo nije samo fizički čin, već osjećaj osnaženosti i samopouzdanja. Ugrađujući tehnologiju u proizvode za užitak, cilj nam je stvoriti prostor za žene gdje mogu slobodno i ugodno istraživati svoju seksualnost.

Ovog Dana žena slavimo zadovoljstvo žena i prepoznajemo ulogu koju tehnologija može imati u njegovom poboljšanju. Svi možemo težiti rodnoj ravnopravnosti i seksualnom osnaživanju kroz inovativne proizvode za užitak koji zadovoljavaju različite potrebe pojedinaca diljem svijeta. Podržimo pokrete prema seksualnoj dobrobiti, jednakosti spolova i socijalnoj pravdi.

Neizmjerno smo ponosni što koristimo tehnologiju kao alat za promicanje seksualne dobrobiti te nastavljamo raditi na inovacijama i stvaranju proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe žena diljem svijeta.

Posjetite lelo.com i budite ponosne.

07.03.2023. 08:25:00
http://metro-portal.hr/osnazivanje-zena-kroz-tehnologiju/141411/