Metro-portal.hr

objavljeno 21.11.2012. 14:30:00
MALE I PREDIVNE

Osam razloga zašto su male grudi super

Unatoč tomu što nas medijski stereotipi pokušavaju uvjeriti u suprotno, mnogi u današnje vrijeme shvaćaju da žena itekako može biti privlačna i s manjim grudima

Male grudi, veliko veselje
Male grudi, veliko veselje (Arhiva)

Upitate li prosječnu ženu bi li željela imati veće grudi, velika većina njih će vam na to pitanje odgovoriti potvrdno, osim onog malog broja njih koje imaju problema s prevelikim grudima.

I dok o privlačnosti velikih grudi u žena možemo govoriti i sa znanstveno-evolucijske strane, većina stručnjaka se slaže da su njihovom (često pretjeranom) štovanju u popularnoj kulturi ponajviše kumovali masovni mediji, prikazujući ih kao nužan preduvjet ženskog seksipila.

Takav je stav doveo do velikog broja žena koje su objektivno nevjerojatno sexy, ali su ih fotografije modela s ogromnim umjetnim grudima uvjerile da se zbog svojih grudi normalne veličine trebaju osjećati loše i neprivlačno.

Srećom, mnogi muškarci i žene u današnje vrijeme napokon shvaćaju da žena itekako može biti privlačna i s manjim grudima. Razloga tomu je puno, a mi vam donosimo tek deset od njih.

1. Male grudi su slatke

Pustite medije koji muškarce prikazuju kao bića vječno opterećena veličinom. Ma tko što rekao, male slatke grudi naprosto su puno više sexy znatnom broju muškaraca od velikih i /ili umjetnih „balona".

2. Možete nositi nešto doista dekoltirano...

...bez da pritom izgledate vulgarno. O tome jesu li zli komentari na velike ženske grudi koje samo što ne ispadnu iz dubokog dekoltea opravdani ili ne nećemo ovom prilikom, ali činjenica jest da žene s malim grudima mogu nositi dekoltiranu odjeću, a da im to pritom puno bolje stoji. I ne moraju se bojati otrovnih komentara.

3. Vrlo lako možete izgledati elegantno

Za razliku od žena s (pre)velikim grudima, elegantan i usklađen izgled puno je lakše postići ukoliko ne morate u svakom trenutku paziti što i kako sa svojim neposlušnim grudima. Možda je to nepravedno prema ženama s prirodno velikim grudima, ali malo će tko za njih reći da su elegantne ili skladne.

4. Povremeno možete ići i bez grudnjaka

Još jedna od stvari za koju bi većina žena s velikim grudima s vremena na vrijeme dala sve da si može priuštiti taj luksuz, posebice u vrućim ljetnim danima, kad nisu u mogućnosti ga skinuti. S druge strane, žene s manjim grudima mogu, ovisno o vrsti odjeće koju obuku, biti potpuno bez njega, a da se to uopće ne primijeti.

5. Bez straha možete nositi haljinu bez naramenica

Još jedna od iznimno zgodnih prednosti koju će svaka žena znati cijeniti, posebice u vrućim danima. Mogućnost da slobodno nosite haljinu bez naramenica naprosto vam ostavlja puno više modnih kombinacija na raspolaganju, što je opet nešto što si žene s jako velikim grudima naprosto ne mogu priuštiti.

6. Ne smetaju vam pri bavljenju sportom

Vjerojatno ste već čule onu legendu o tome kako su čuvene Amazonke sebi rezale lijevu dojku kako bi bolje mogle držati luk i strijelu. Ne ulazeći u istinitost ove priče, reći ćemo samo kako je bavljenje bilo kojim sportom nedvojbeno puno ugodnije ukoliko se pritom ne morate boriti sa svojim velikim i neukrotivim grudima.

7. Male se grudi neće objesiti

Nažalost, koliko god velike grudi mladim djevojkama bile izvor ponosa i samopouzdanja, neumoljivo djelovanje biologije i gravitacije kroz godine će učiniti svoje. S druge strane, male će grudi puno dulje zadržati dobar oblik i ostati čvrste.

8. Konačno, male grudi pružaju sve što i velike

Muškarci se vole igrati s njima i neodoljive su na dodir. Imaju sposobnost da proizvode mlijeko i hrane bebu. Često izgledaju iznimno skladno s obzirom na liniju tijela. I konačno, iznimno su ženstvene i lijepe. Zar vam doista treba nešto više od toga?

21.11.2012. 14:30:00
http://metro-portal.hr/osam-razloga-zasto-su-male-grudi-super/71065/