Metro-portal.hr

objavljeno 04.01.2021. 21:01:00
MOŽE SE?

Orgazam uz minimum truda

Loša je vijest da djevojke 21. stoljeća očekuju redovite orgazme i tu vam nema pomoći. Dobra je vijest da ženski orgazmi nisu toliko nedokučivi koliko nam to vole govoriti

Nema problema...
Nema problema... (Arhiva)

Živimo u svijetu gdje su ženski problemi s izgledom, dijetama, odjećom, obućom, seksom i muškarcima važniji od bilo kakve gospodarske krize ili nuklearne katastrofe... pa se ipak okrenimo se malo grubljem spolu.

Jeste li i vi previše lijeni da dovodite svoju djevojku do višestrukih orgazama svaki put kad joj se prohtije?

Ide li i vama na živce kad nakon svega ona svejedno počne govoriti da nikada ne mislite na nju ili njezine potrebe?

Nije li vam dosta toga da vam neprestano prigovara kako joj ne posvećujete dovoljno pažnje, unatoč tomu što se upravo proveli 130 minuta stvarajući idealne uvjete kako bi ona postigla orgazam?

Ukoliko je vaš odgovor na bilo koje od ovih pitanja potvrdan, onda ste došli na pravo mjesto. Imamo dobru i lošu vijest.

Loša je ta da se njezinih zahtjeva za orgazmima nikada nećete riješiti, i to je nešto s čim se naprosto morate pomiriti. Dobra je vijest da ženski orgazam ipak nije toliko mističan i nedokučiv kakvim ga djevojke obično vole prikazivati. U svega pet jednostavnih koraka pokazat ćemo vam kako uz minimalno truda i novaca postići maksimalni učinak. Pa krenimo.

Pokažite joj koliko ju volite

Ova se taktika kolokvijalno još naziva i „pravite se da vam je stalo do nje". Recite joj da vam je najveća želja da ona uživa u svom orgazmu onoliko puno koliko vi uživate davati joj ga. Zvuči vam to pomalo ljigavo? Neka zvuči, bit ćete

Uvedite ju u vašu ideju riječima koje su joj poznate

Krenite s nečim provokativnim poput: „Hej ljubavi, jesi za malo zabave utroje?" Prije negoli odluči potpuno popizditi na vaše bezosjećajno i drsko pitanje, upoznajte ju s vašim suborcem. „Bok, ovo je Bunny, krajnje je vrijeme da se upoznate.

Pomozite joj prebroditi svaku sumnju

Vaša će djevojka zasigurno imati puno pitanja. „Ako imam ovo, što ćeš mi ti" ili „Što je to, nikad to prije nisam vidjela?". U velikoj većini slučajeva ovo će drugo pitanje biti laž. Bilo kako bilo, dajte joj nekoliko minuta da se upozna s uređajem i pustite ju neka se malo igra s njime, na isti način na koji se vi igrate s njezinim osjećajima.

Kupite pravu opremu za nju

Kad jednom definira svoj ukus u igračkama, sve što trebate jest krenuti u nabavu. Ukoliko je dotična dama ljubiteljica klitoralnog orgazma, jednostavno ne može pogriješiti s jednim ovakvim. S druge strane, preferira li radije orgazam na G-točki, svakako nabavite nešto ovakvo. Ukoliko želi jedan od onih orgazama koje joj mogu priuštiti samo skup nakit i fensi večere, žao nam je, tu nemate pomoći.

Uštedite novac

Uvjerite je da je za nju kao samosvjesnu ženu važno da sama plati te igračke. Ako ništa drugo, pronađite mjesto koje daje velike predbožićne popuste ili one na količinu i predložite podjelu troškova.

Zapamtite, pravo okretanja na svoju stranu kreveta i hrkanje dok se ona zabavlja svojim igračkama temeljno je ljudsko pravo i nitko vam ga nema pravo uzeti. Seks i grad je mrtav, naše vrijeme tek dolazi. Sretno!

04.01.2021. 21:01:00
http://metro-portal.hr/orgazam-uz-minimum-truda/129610/