Metro-portal.hr

objavljeno 28.09.2013. 16:46:00
SOUND

Opsesija zvuka u okrilju vlastitog doma

Philips nastavlja svoju opsesiju zvukom uz nove zvučne sustave idealne za uživanje u najdražoj glazbi u okrilju vlastitog doma

Sjajan zvuk u domu
Sjajan zvuk u domu (Philips)

Besprijekorno uživanje u omiljenoj glazbi iz raznih izvora i bez obzira na format moguće je uz Philips Mikro glazbeni sustav DCM2068 i Philips Fidelio zvučni sustav s priključnom stanicom DTM5096. Revolucionarni zvučni sustavi koji i dalje nastavljaju nalet opsesije zvukom reproduciraju glazbu u MP3/WMA formatu direktno putem USB Direct-a za reprodukciju glazbe te s CD uređaja.

Zahvaljujući priključnim stanicama jednostavno se mogu priključiti i iPod/iPad/iPhone uređaji koji se za vrijeme slušanja istovremeno i pune, pružajući beskrajno uživanje u omiljenoj glazbi u udobnosti vlastitog doma.

Philips Mikro glazbeni sustav DCM2068 ističe se Digital Sound Control tehnologijom koja pruža optimizaciju frekvencijskih opsega za razne glazbene stilove te grafičko ujednačavanje i pojačavanje najvažnijih frekvencija zvuka za odabrani glazbeni stil. Također se može pohvaliti i moćnim sustavom zvučnika Bass Reflex koji pružaju dublje basove uz manja izobličenja te uz woofer produžuju zvuk niskih frekvencija i stvaraju novu dimenziju dubine basova.

Osim vrhunskog zvuka koji pruža Philips Mikro glazbeni sustav, on sadrži i praktični MP3 Link koji omogućava izravnu reprodukciju MP3 sadržaja s prijenosnih reproduktora. Pohvaliti se može i elegantnim dizajnom za koji su zaslužna klizna prednja vrata koja se uklapaju u svaki interijer, a moguće ga je i montirati na zid.

Bežično uživanje u glazbi putem Bluetooth veze te brzo punjenje i reprodukcija glazbe putem Lightning priključka samo su neke od tehnologija koje krase Philips Fidelio zvučni sustav s priključnom stanicom DTM5096. Tehnologija LivingSound tvrtke Philips kombinira razne procese obrade zvuka i time znatno proširuje područje najboljeg ozvučenja u prostoriji i pruža uživanje u optimalnom stereo zvuku na širem području.

Za nenadmašno čist i savršeno ujednačen zvuk zaslužna je i napredna PureDigital tehnologija za obradu zvuka koja uz digitalnu obradu svake faze sklopa i digitalni audio izlaz iPod/iPhone uređaja dobiva mnogo veći omjer signal-šum, a kao rezultat najčišći digitalni zvuk. Uz sve to sadrži ukupnu izlaznu snagu od 200 W RMS koja predstavlja uobičajenu mjeru snage zvuka i mjeri se u wattima, a što je vrijednost u wattima viša, veća je i snaga zvuka koju zvučnik emitira.

Vođen istinskom strašću za zvukom, Philips novim uređajima omogućuje svim okorjelim audiofilima uživanje u omiljenoj glazbi ne samo u pokretu već i kod kuće. Osim inovativnih tehnologija koje Philips osmišljava u vlastitim audio laboratorijima dugi niz godina, ove uređaje krasi i upečatljivi dizajn što će bez sumnje osvojiti sve ljubitelje autentičnog zvuka ali i sofisticiranih detalja u okrilju vlastitog doma.

Proizvodi se mogu kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirne cijene istaknutih modela su sljedeće:

  • DCM2068 - 1199 Kn

  • DTM5096 - 3899 Kn 

28.09.2013. 16:46:00
http://metro-portal.hr/opsesija-zvuka-u-okrilju-vlastitog-doma/80739/