Metro-portal.hr

objavljeno 13.03.2012. 13:55:00
K'O PROFIĆ

Oproštajno ljubavno pismo prevarenog muškarca

Kažu da pakao ne poznaje furiju poput prevarene žene. Slažete li se s tom tvrdnjom, dopustite da vas onda upoznamo s Danom

Fotografija vijesti

Draga Connie,

Znam da nam je savjetnica rekla kako ne bismo trebali kontaktirati jedno drugo za vrijeme perioda „hlađenja", ali ja više nisam mogao čekati.

Onog dana kad si otišla zakleo sam se da više nikad neću pričati s tobom, ali to je iz mene progovarao povrijeđeni mali dječak.

Svejedno, nisam mislio da ću ja biti taj koji će prvi uspostaviti kontakt. U mojim sanjarenjima, uvijek si ti bila ta koja bi se na koljenima vraćala meni. Mislim da je moj povrijeđeni ponos jednostavno trebao to. Sad tek vidim da je moj ponos krivac za mnoge ružne stvari koje su se dogodile. Ne mogu se više pretvarati da mi ne nedostaješ. Nije me više uopće briga kako će ovo što sam ti rekao izgledati. Više mi nije važno tko će prvi popustiti i javiti se onom drugom. Vrijeme je da pustimo naša srca da govore glasnije od boli koju osjećamo.

Upravo ti ovo govori moje srce: „Niti jedna nije poput tebe Connie. Tražim te u očima i grudima svake žene koju vidim, ali nijedna nije ti. Ni blizu."

Prije dva tjedna upoznao sam jednu djevojku u obližnjem kafiću i odveo je kući. Ovo ti ne govorim da bih te povrijedio, već samo da ti pokažem koliko je velik moj očaj. Bila je mlada, svega devetnaest godina, s tijelom koje samo mladost i deset godina treninga klizanja mogu isklesati. Jednostavno savršeno tijelo. Grudi da ne povjeruješ, a dupe da na njemu orahe razbijaš. San svakog muškarca, zar ne?

I sjedim ja tako na kauču u dnevnoj sobi i dobivam najbolje pušenje u životu od ove ljepotice, kad mi kroz glavu prođe jedna misao. Pogledaj sve ove stvari koje su nam važne u životima. Sve je tako površno. Što uopće znači nekome savršeno tijelo? Čini li to nekoga boljim ljubavnikom? Dobro, u ovom konkretnom slučaju da, ali shvaćaš što želim reći. Čini li je to tijelo boljom osobom? Ima li bolje srce od moje umjereno privlačne Connie? Sumnjam. Nikad ovako nisam gledao na stvari. Ne znam, možda sam u ovo naše vrijeme odvojenosti ipak malo sazrio.

Nakon što sam utrpao pola krigle „organskog jogurta" u njeno grlo, uhvatio sam se kako razmišljam: „Zbog čega se osjećam tako iscijeđeno i prazno?" Nije se tu radilo o njenoj savršenoj pušačkoj tehnici, već o nečem drugom. Nekakvom osjećaju gubitka kojega se teško riješiti. I onda mi je sinulo. Osjećao sam se prazno zbog toga što ti nisi bila tamo da gledaš. Znaš na što mislim, jelda? Ništa nije isto bez tebe Connie. Počinjem luditi za tobom. I sve što radim podsjeća me na tebe.

Sjećaš li se Carol, one samohrane majke koju smo upoznali na odmoru prošle godine? Svratila je do mene prošli tjedan s posudom lazanja. Rekla je da zasigurno ne jedem kako treba bez žene da me pazi. Nisam odmah shvatio što misli s time , ali to sad nije bitno. Uglavnom, popili smo nekoliko čaša vina i ni pet ni šest, ševimo se k'o zečevi u našoj staroj spavaćoj sobi. I ova stara koka zna apsolutno svaki trik koji možeš zamisliti. Ne mogu zamisliti stvar koju nije bila spremna raditi, potpuno neopterećena glupostima poput viška kilograma, karijere ili djece koja ju mogu čuti dok vrišti uz višestruke orgazme. Odjednom se diže, uzima ono staro ogledalo tvoje bake i stavlja ga uza zid nasuprot nas, kako bismo se mogli gledati. I cijela bi mi ta scena bila nevjerojatno sexy da se u tom trenutku nisam sjetio nas dvoje i kako tebi nikad nije palo napamet učiniti ovako nešto.

Prošlu je subotu do mene došla tvoja sestra kako bi mi uručila primjerak zabrane prilaska. Iako je još praktički klinka, Vicki je jedna vrlo razumna mlada osoba koja je cijelo ovo vrijeme bila uz mene, dok mi je bilo teško. Davala mi je vrlo dobre savjete u vezi tebe i žena općenito. I najvažnije, navija da se nas dvoje vratimo jedno drugome.

I tako, pijuckamo nas dvoje koktele u kadi i prisjećamo se nekih sretnijih vremena. Razmišljam si „Bože, sa mnom u kadi potpuno gola sjedi 18-godišnja klinka koja nosi isti DNK kao moja bivša supruga i u misli mi naviru sjećanja o tebi kad si bila njenih godina." I to me potpuno ispuni tugom. S druge strane, pokazalo se kako je Vicki totalno voljna za analnu akciju, što me podsjetilo na sve one godine kad sam te nagovarao da i mi probamo s time te koliko je to tebe znalo ljutiti. Ipak, vidiš li da, čak i dok probijam djevičanski kolačić tvoje mlađe sestre mislim samo na tebe?

Znaš da je to istina Connie. Siguran sam da duboko u svom srcu to dobro znaš. Zar ne bismo mogli krenuti ispočetka? Zaboraviti sve ono ružno i početi graditi naš odnos iz temelja? Vjerujem da možemo. Ukoliko i ti misliš isto, molim te, javi mi.

Ukoliko ne misliš, molim te da mi barem kažeš gdje si sakrila jebeni daljinski?

S ljubavlju,

Dan

13.03.2012. 13:55:00
http://metro-portal.hr/oprostajno-ljubavno-pismo-prevarenog-muskarca/69089/