Metro-portal.hr

objavljeno 02.08.2013. 23:01:00
LAŽI, LAŽI, LAŽI ME ...

Opravdane ženske laži u krevetu

U ljubavi i ratu je sve dopušteno, kažu, pa tako ima i nekih laži koje žene smiju izreći u krevetu kako bi olakšale svom partneru

Dragi, bio si fantastičan!
Dragi, bio si fantastičan! (Arhiva)

Seks je tema kojoj se uvijek treba pristupati s oprezom u razgovoru između partnera, pa je nepisano pravilo da su u određenim slučajevima dopuštene i sitne bijele laži koje će partneru olakšati neugodne situacije.

Kad govorimo o ženama, one imaju prilično otvorene ruke u tom pogledu u slučaju da žele zadržati partnera, jer muškarci su poznati po osjetljivosti na svoju izvedbu u krevetu i lako ih je baciti u loše raspoloženje koje će uzrokovati nemoć ili katastrofalnu izvedbu.

Tako je sasvim u redu malo zamagliti istinu ili izreći laž u slučaju da vas partner pita o vašim bivšim ljubavima i seksualnim sklonostima i zanijekati da ste imali seks za jednu noć ili da koristite vibrator. 

U slučaju da inzistira na analnom seksu, a vi ga mislite ostaviti za neki drugi put kao neki oblik nagrade, slobodno niječite da ste ga redovito upražnjavali prije njega, a na pitanje jeste li svršili poželjan odgovor je Da, dragi, naravno da jesam.

Što se tiče oralnog seksa, tu trebate također imati takta, pa ako vam smetaju njegove dlake oko penisa ustvrdite suprotno, i naravno da trebate pohvaliti njegov penis kao najbolji s kojim ste se susreli uživo.

Nije zgorega ni ustvrditi da ste prirodni u svakom pogledu, iako ste možda napravili štogod plastike na sebi, jer to će muškarcu neizmjerno podići samopouzdanje. 

02.08.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/opravdane-zenske-lazi-u-krevetu/79637/