Metro-portal.hr

objavljeno 09.12.2010. 15:04:37
EMOCIONALNI INTERVJU

Oprah gutala suze tvrdeći kako nije lezbijka

Američka televizijska zvijezda u suzama je zanijekala tvrdnje da je lezbijka u emocionalnom intervjuu za televiziju ABC u kojem je komentirala svoje 20-godišnje prijateljstvo s Gayle King

Oprah tvrdi kako nema što kriti
Oprah tvrdi kako nema što kriti (Getty Images)

"Ona je majka koju nikad nisam imala. Ona je sestra koju bi svatko želio imati. Ona je prijateljica koju svatko zaslužuje. Ne znam bolje osobe od nje", rekla je Oprah gutajući suze. "Rastužuje me kad samo pomislim koliko joj mnogo toga vjerojatno nisam rekla. Molim vas rupčić", rekla je uplakana Oprah.

King i Winfrey (56) upoznale su se dok su radile za lokalnu TV-postaju u Baltimoreu 80-ih godina i otada su nerazdvojne i profesionalno i privatno pa su mnogi mediji počeli nagađati o lezbijskoj vezi.

"Nisam lezbijka. Nisam ni lezbijski tip", rekla je Winfrey novinarki Barbari Walters. "I ljuti me to što ljudi misle da lažem. To je prvo. A drugo ... zašto bi čovjek to uopće krio. Ja nisam takva osoba", dodala je.

Winfrey, čije televizijske emisije prate milijuni gledatelja u Sjedinjenim Američkim Državama te u u još 145 zemalja, ima i 20-godišnju vezu s poslovnim čovjekom Stedmanom Grahamom. Oprah Winfrey pokreće novi kabelski kanal OWN u siječnju u suradnji s Discovery Communication. U svibnju 2011. završit će snimanje svog "talk-showa" nakon 25 godina. (hina/metro-portal)

09.12.2010. 15:04:37
http://metro-portal.hr/oprah-gutala-suze-i-tvrdila-kako-nije-lezbijka/52437/