« Stand up
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
put do slave

Open mic kvalifikacije u Purgeraju

Smislite sedam minuta smijeha i skupite bodove glasanjem na Metro portalu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

open mic večeri

,

Purgeraj

Što je Open mic zna već dobar dio naših čitatelja, no za one koji su uspjeli propustiti dosadašnje tekstove ponovimo da se radi o stand up komediji, i to večerima kada svatko ima pravo na svojih sedam minuta slave.

Naime, upravo toliko materijala treba imati potencijalni zabavljač sa stilom i hrabrošću da stane pred publiku i zabavi je svojim dosjetkama. Nakon tri uspješne sezone takvih večeri u Purgeraju i Metro portal otvorio je svoje stranice nadama hrvatske komičarske scene. Potencijalni izvođači mogu se prijaviti ovdje.

Do sada je o pobjedniku odlučivala samo publika u klubu, a od sada je moguće najbolje izvedbe pregledati na portalu i ocijeniti. Mladim nadama poručujemo da dođu i pokažu što znaju na stageu Purgeraja i obore publiku s nogu svojim pjevanjem, plesanjem, sviranjem ili jednostavno sjajno odrađenim nastupom. Ponedjeljak je dan za vas, prvo kroz mjesečne kvalifikacije, a zadnji ponedjeljak u mjesecu je veliko finale.

Nastupi se snimaju i objavljuju na Metro portalu, gdje će čitatelji (a i vaša uža i šira obitelj i prijatelji) glasanjem odabrati najboljih pet nastupa mjeseca, a u zadnjem tjednu i pobjednika. Od sada postoje dva pobjednika, klupski i internetski.

Čitatelji mogu u rubrici Open mic na video stranicama Metro portala pogledati najbolje nastupe i glasati za njih ocjenama od 1-5, kako bi se dobilo 5 finalista od kojih će se ponovnim glasanjem izabrati najbolji komičar mjeseca. Naravno, glasati mogu samo registrirani korisnici portala, koji na taj način ulaze u bubanj za nagrade, jer ne nagrađuje se samo izvođač nego i glasači.

Protekle sezone Open mica donijele su pet novih stand up komičara koji nastupaju širom Hrvatske, a i pobjednik mjeseca dobit će priliku mjesec dana pokazivati svoje sposobnosti u raznim klubovima, gdje će publika prosuditi talent i budućnost na sceni.

Znači, umjesto da pred vama sjede tri osobe koje vas mogu i ne moraju prihvatiti, stiskati gumbe i iksiće ili vam reći kako niste talentirani, stanite pred publiku i pokažite njima i sebi što znate i možete. Sretno.

06.11.2009. 12:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh