Metro-portal.hr

objavljeno 20.08.2010. 12:22:00
PREKINUT SUSRET

Opća tučnjava košarkaša Grčke i Srbije u Ateni

VIDEO - Tučnjava je izbila pred kraj utakmice Akropolis kupa, a srpski igrač Nenad Krstić uhićen je jer je stolicom pogodio u glavu Ioannisa Bourossisa

grčka srbija tučnjava
grčka srbija tučnjava (YouTube)

Opća tučnjava obilježila je sinoćnji susret posljednjeg kola košarkaškog turnira Akropolis kup u Ateni između Grčke i Srbije.

Pri vodstvu Grčke od 74:73, dvije minute i 40 sekundi prije kraja utakmice, došlo je do sukoba Miloša Teodosića i Antonisa Fotsisa, a ubrzo su se uključili i ostali igrači obje reprezentacije, pa je susret prekinut.

Grčka televizija pokazala je snimku opće tučnjave koja je trajala tri minute, a pritom se moglo vidjeti kako je srpski centar Nenad Krstić stolicom pogodio u glavu Grka Ioannisa Bourossisa, kojemu je nakon toga potekla krv. Grčka policija je nakon utakmice uhitila Krstića zbog "kršenja zakona o sprečavanju nasilju na sportskim terenima".

Utakmica je odlučivala o prvom mjestu na turniru, a napetosti je bilo i prije izbijanja tučnjave, pa je izbornik Srbije Dušan Ivković nakon rasprave sa sucima isključen pred kraj treće četvrtine. (hina/metro-portal)

20.08.2010. 12:22:00
http://metro-portal.hr/opca-tucnjava-kosarkasa-grcke-i-srbije-u-ateni/46481/