Metro-portal.hr

objavljeno 15.04.2013. 17:34:00
BBF

Opako dobar vikend u Bikers Beer Factory

Sjajan vikend za provod u Bikers Beer Factory, uz nastup bluzera iz

Pravo mjesto za provod
Pravo mjesto za provod (BBF)

Bluzeri, ovo je vaš petak. Ne zato što će biti tužan, već zato što ćete u Bikersu moći uživati u druženju uz dečke iz 44 Bluesa, koji za sebe vole reći da su pravi spoj iskustva i mladosti, a to potkrijepiti svirkom kojom će vas prošetati od Muddyja Watersa i B. B. Kinga do Jimija Hendrixa i natrag.

Već nekoliko godina u istom sastavu "poliraju" obrade, ali i autorski materijal, a što vam se od tog dvoje više sviđa najbolje ćete provjeriti ako u subotu svratite do nas i pridružite se pokretu "širenja bluesa u Hrvatskoj".

Facebook event

Nema ništa bolje od dobrog cover benda za opuštenu subotnju večer. Stvari su poznate, znate što možete očekivati i teško se možete razočarati. A kad su u pitanju dobri cover bendovi, nezaobilazni su dečki iz The Trija koji imaju dovoljno utakmica u nogama da vam osiguraju željeni učinak.

Da, ako popijete koju čašicu više može vam se dogoditi da stvarno pomislite da ste na koncertu ZZ Topa i AC/DC-ja, a kad sve upotpune prigodnim "outfitom" pitat ćete se zašto niste ranije došli poslušati i pogledati što ovi momci mogu.

Kaže se da je imitacija najiskreniji oblik laskanja, a The Trio laska tako da ćete im jako brzo jesti iz ruku. I to ravno s bine. Vidimo se ove subote!

Facebook event

15.04.2013. 17:34:00
http://metro-portal.hr/opako-dobar-vikend-u-bikers-blues-factory/77580/