Metro-portal.hr

objavljeno 13.09.2021. 21:00:00
ONLYFANS

OnlyFans zabranjuje prikazivanje eksplicitnog seksa

OnlyFans, internetska platforma za prikazivanje sadržaja za odrasle, zabranit će korisnicima da objavljuju materijal koji sadrži "eksplicitni seks", objavila je tvrtka

OnlyFans
OnlyFans (Arhiva)

OnlyFans je plaforma koja je u doba pandemije eksplodirala - što brojem gledatelja, što novcem, a sve više žena koja tamo zarađuje trebala je stavljati sve žešće snimke. Što ćete, takav je život.

No, sada se stvari mijenjaju, i to lošije po gledatelje... tvrtka sa sjedištem u Londonu priopćila je da je tu odluku, koja stupa na snagu 1. listopada, donijela na zahtjev partnerskih banaka i drugih financijera.

"Kako bi osigurali dugoročnu održivost platforme i zadržali ukjučivu zajednicu kreatora i obožavatelja, moramo unaprijediti smjernice", stoji u priopćenju.

U kompaniji dodaju da će korisnici moći objavljivati sadržaj koji sadrži golotinju ako je to u skladu s politikom OnlyFansa

Platforma osnovana 2016. doživjela je procvat tijekom pandemije covida-19 i ima 130 milijuna korisnika.

OnlyFans je ranije ovaj tjedan objavio da pokreće novu video platformu OFTV na kojoj će korisnici moći objavljivati sadržaj vezan za fitness, kuhanje, zabavu i glazbu.

13.09.2021. 21:00:00
http://metro-portal.hr/onlyfans-zabranjuje-prikazivanje-eksplicitnog-seksa/134120/