« Stand up
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
Stand up comedy

One WoMan Show - Marina Orsag danas u Movieplexu

Došlo je vrijeme i da se stavi Wo ispred tog Man i da na pozornicu kina stupi žena.

Više o

Movieplex

,

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

stand up comedy

Pridružite se Marini u pokušaju igranja s publikom sat i 15ak min bez pomoći svojih kolega. S obzirom da je dosad napisala oko 8 sati materijala, sigurni smo da će za nastup pod imenom "I to sve skupa...", izvući sat i nešto programa koji Vas neće ostaviti ravnodušnima.

Marina Orsag jedina stand up komičarka u Hrvatskoj, u svojoj petogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 500 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Nada se da će nastupa biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred predsjednikom Mesićem, publiku je osvojila i u Bosni i Hercegovini i Sloveniji gdje je redoviti gost.

Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku Ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

27.10. u 21h u kinu Moviplex. Ulaz 30kn. Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Rezervacije i info: 01/4860 - 777

25.10.2009. 21:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh