Metro-portal.hr

objavljeno 13.11.2013. 19:02:00
HE HE

Omiljeni poroci horoskopskih znakova

Kako horoskop ima snažan utjecaj na ljudski karakter, evo koje poroke najviše vole koji horoskopski znakovi

Koji su poroci kome dragi
Koji su poroci kome dragi (Arhiva)

Ovan je vatreni individualac koji je naročito sklon cigaretama i alkoholu, uz neobično tvrdoglav stav da pušenje služi oslobađanju od stresa. Uz to, misli da izgleda jako glamurzono kad drži cigaretu, tako da ćete imati problema s uvjeravanjem da je to pogrešno.

Bik se pretvara u neko nepoznato čudovište kad je na stolu hrana i piće, ili se samo počne govoriti o tome. Hedonizam na prvom mjestu, ugoda za tijelo i dušu traži se u svakom slučaju, pa vi vidite kako s njim ...

Blizanci su poznati po stalnim promjenama raspoloženja, pa ne čudi sklonost svim vrstama poroka. Pušenje jedne cigarete za drugom, piće na piće, a ako se navuku na video igrice ... možete zaboraviti da ste ih upoznali.

Rak će svoj bijes radije zatrpati nevjerojatnim količinama hrane nego dozvoliti ekspoloziju, a istovremeno će pušiti kao Turčin ne bi li linija ostala vitka. Kako god okrenete, nije jednostavno živjeti s njima.

Lav je, naravno, besmrtan, barem tako misli, stoga su svi poroci dozvoljeni i poželjni jer njemu, caru svijeta, ne mogu ništa. Naravno da je u stvarnosti upravo obrnuto, no pokušajte promijeniti takav stav (pozovite nas da gledam taj cirkus i snimamo kamerom).

Djevica je opsesivna u svemu, pa tako i u poslu ili porocima, zapravo je svejedno. Ustvari, obično to ide zajedno - prvo radoholičarsko ponašanje, a zatim pokušaj ubijanja stresa tabletama za smirenje i alkoholom u velikim količinama.

Vaga bježi od ružnog svijeta oko sebe gledajući u dno prazne čaše, a ako se pri ruci nađu i kakve lake droge, nitko sretniji od nje. Ipak, Vage se najlakše mogu navući na vježbanje i zdrav život, što ih u pravilu spašava težih posljedica poroka.

Škorpion je rođeni ovisnik o seksu, a tome voli pridodati i potoke alkohola, dok su drugi poroci više manje nezanimljivi ovom znaku.

Strijelac, baš kao i Lav, misli da je besmrtan pa nema tog poroka koji ne bi probao, a jedan od većih je trošenje novaca na vlastite užitke, zbog čega se nerijetko nađe u problemima.

Jarac bi se mogao nazvati najtrezvenijim znakom zodijaka jer je najmanje podložan porocima, iako vole pušiti (no, cigarete po njima nisu porok). Ipak, mogu opsesivno mršaviti tražeći ideal ljepote, stoga, oprezno s njima.

Vodenjak je rođen za istraživanje nepoznatog, tako da nema tih krajnosti koje ovaj znak ne može prigrliti - od boemskih likova koji cijeli život provedu u magli alkoholnih isparenja i dimu opijata do zakletih vegana koji su spremni na križarski rat protiv mesoždera.

Ribe osjećaju svu bol ovog svijeta, a idelan lijek za to je, prema njima, alkohol. Fizička bol rješava se tabletama u količinama primjerenim dr. Houseu, a razigrana mašta vuče ih prema svim mogućim opijatima.  

13.11.2013. 19:02:00
http://metro-portal.hr/omiljeni-poroci-horoskopskih-znakova/81583/