Metro-portal.hr

objavljeno 20.01.2014. 23:01:00
HE HE

Omiljene ženske igračke za seks

U doba opće emancipacije seksa i interneta, nije ni čudo da prodaja igračaka za seks raste kao luda unatoč krizi

Ovaj USB model se još nije proslavio :)
Ovaj USB model se još nije proslavio :) (Arhiva)

Seksualne igračke postale su prilično normalan inventar hrvatskih trgovina, od specijaliziranih sex shopova do internetskih bespuća gdje se diskretno može naručiti sve i svašta. Kako u tom obilju ne bi zalutali, evo par ideja kako razveseliti svoju dragu.

Naime, portal Woman's Health napravio je anketu među svojim čitateljicama kako bi doznali koje su im seksualne igračke najdraže, pa evo favorita.

Prsten za parove koji se navuče preko penisa i testisa za pojačavanje erekcije s dodatkom koji pri odnosu stimulira klitoris osvojio je najveći broj čitateljica.

Nakon njega slijede tri, pogađate, vibratora, od kojih ste barem za zadnji čuli već odavno. Prvi je Leptirov poljubac, vibrator koji istovremeno stimulira klitoris i G točku. Što reći, nabavite, eksperimentirajte i uživaje.

Sljedeći je vibrator nazvan Malo ružičasto zadovoljstvo čiji je glavni zadatak stimulacija klitorisa tijekom seksualnog odnosa, kako bi orgazam bio što gromovitiji. Kažu da radi besprijekorno ...

Na kraju, mokri Wabbit, poznati vibrator koji se proslavio u seriji Seks i grad kad je čak i ledenu kraljicu Charlotte uspio rastopiti do kraja. Jest možda star model, ali očito je dizajn bezvremenski jer mu prodaja ne posustaje ni milimetra, a uši koje stimuliraju klitoris dok je ostatak u vagini sigurno rade dobar posao.

Eto, malo googlanja i draga može vrlo brzo dobiti poklon koji će primiti s veseljem ..

 

20.01.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/omiljene-zenske-igracke-za-seks/82815/