Metro-portal.hr

objavljeno 21.10.2012. 20:20:00
NAUČITE

Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova

Saznajte koja je seksualna poza najbolja za vaš horoskopski znak i uživajte u novim otkrićima u krevetu

Što volite vi, a što vaš partner
Što volite vi, a što vaš partner (Arhiva)

Seks je omiljena tema horoskopa, a i mi imamo nekoliko varijanti erotskog horoskopa na našem portalu.

No, ovaj je prilično zanimljiv iz razloga što vam daje detaljan uvid u seksualne preferencije pojedinih znakova. Kad znate koje su omiljene poze nekog znaka, ne bi vam trebalo biti teško predstaviti se dostojno u krevetu.

Stoga, pročitajte i ne zaboravite ono čarobno pitanje kod upoznavanja - koji si znak?

Ovan

Ovnovi na seks gledaju kao na avanturu koja će uvijek trebati još malo začina. Posljedica toga je i pomalo neuobičajen položaj u kojem žena leži na trbuhu na rubu kreveta, od struka na niže visi s ruba. Muškarac je iza nje na koljenima na podu, diktira tempo držeći ruke na bokovima. 

Erotski horoskop Ovan

Bik

Bikovima je idealna poza škara u kojoj muškarac leži na leđima s jednom nogom ispruženom, a drugom savijenom u koljenu (zamislite da se sunča na plaži). Žena će staviti skvrčenu nogu među svoja bedra i sjesti na muškarca.

Erotski horoskop Bik

Blizanci

Blizancima je najmilije s leđa, u par varijanti. U principu, žena kleči, glava i prsa su spušteni na krevet ili se naslanja na pogodonu podlogu tipa stola, ograde, daske za peglanje .... Muškarac dolazi s leđa, kleči ili stoji ovisno o mjestu gdje se zabava odigrava.

Erotski horoskop Blizanci

Rak

Malo više intime je upravo ono što Rakovi traže, pa je poza žlice, kad su žena i muškarac pripijeni jedno uz drugo prava stvar. Možete malo začiniti stvar na način da se žena presavije u struku, tako da podsjećaju na luk i strijelu, a muškarac može davati ritam držeći ženu za ramena.

Erotski horoskop Rak

Lav

Ma kako Lavovi voljeli biti glavni, u njihovom omiljenom položaju žena je gore, noge su savijene u koljenima i prislonjene uz muškarca, dok joj bokovi šaraju u svim smjerovima, oslonjena je na ruke. 

Erotski horoskop Lav

Djevica

Djevicama sve mora biti lijepo i vizualno atraktivno, tako da obična poza s leđa ne dolazi u obzir, nego varijanta u kojoj muškarac kleči na jednom koljenu, drugom se oslanja i upire dok daje ritam odostraga, ženi je tijelo spušteno na krevet.

Erotski horoskop Djevica

Vaga

Pomalo konzervativan misionarski položaj uz malo dodataka Vagama je položaj po mjeri. Muškarac, oslonjen na ruke, leži na ženi, a ona podiže noge na njegova ramena i može diktirati ritam pomicanjem bokova.

Erotski horoskop Vaga

Škorpion 

Muškarac leži raširenih nogu koje je skvrčio u koljenima, žena kleči na njemu naslonjena na ruke, igru ipak vodi muškarac koji rukama pomiče ženinu stražnjicu i daje ritam.

Erotski horoskop Škorpion

Strijelac

Ako se od Strijelca može nešto očekivati, to je malo egzibicije. Muškarac kleči ispred žene koja leži na leđima, podiže noge i stavlja ih partneru na ramena, približavajući tijelo sve dok ne bude u idealnom položaju za ulazak, a tempo diktira muškarac držeći joj bokove.

Erotski horoskop Strijelac

Jarac

Muškarcima će se svidjeti ova poza koja zahtijeva žensku inicijativu, a to je varijacija na temu žena gore, sjedi ili čuči i svojim bokovima i stražnjicom u potpunosti kontrolira tempo i intenzitet odnosa. 

Erotski horoskop Jarac

Vodenjak

Muškarac u ovoj priči sjedi na krevetu, naslonjen na zid ili uzglavlje, a žena čuči na njemu, okrenuta leđima. Igru vode oboje, jer žena se diže i spušta igrajući se bokovima, dok muškarac drži stražnjicu i dodatno ubrzava ili usporava.

Erotski horoskop Vodenjak

Ribe

Malo gimnastike uvijek dobro dođe, a u omiljenoj akciji Riba žena se postavi u položaj kao da će napraviti stoj na rukama, muškarac dolazi odostraga, diže joj noge kao da vozi tačke i namješta položaj za maksimalnu ugodu.

Erotski horoskop Ribe

21.10.2012. 20:20:00
http://metro-portal.hr/omiljene-seksualne-poze-horoskopskih-znakova/74456/