Metro-portal.hr

objavljeno 13.11.2013. 23:01:00
OPA

Omiljene poze u seksu otkrivaju karakter

Kakav vam je karakter može se shvatiti već tijekom prvog seksa puno bolje nego na beskrajno dugim kavama u zalazak sunca ...

Ovo je za natjecatelje :)
Ovo je za natjecatelje :) (Arhiva)

Možete vi sjediti i razgovarati danima i noćima, no osoba preko puta može se i pretvarati cijelo vrijeme ne bi li vas zavela. No, kad stvari postanu ozbiljnije i poigrate se među plahtama, tajni više nema, tvrde psiholozi. 

Tako, recimo, ako ste žena i volite biti gore, određivati ritam, vi jako dobro znate što želite u životu i ništa vas ne može spriječiti u ostvarenju vaših ciljeva, ma kakvi oni bili. Misionarski položaj je za ljude koje se može najjednostavnije opisati kao romantične hipije koji ne vole promjene. 

Doggy style vole organizirane, sposobne i introvertne osobe koje odmah nakon izlaska posla postaju prave zvijeri željne strastvenog, intenzivnog seksa i partnera koji je to u stanju pratiti u bilo koje doba dana i noći.

Pozu žlice, s boka, vole senzitivne, emotivne osobe koje žele da im je partner predan u potpunosti kako bi mogli imati dugotrajan seks pun blagih dodira i poljubaca. 

Seks na stojećki vole rođeni natjecatelji koji stalno moraju svima oko sebe dokazivati da su najbolji u svemu, a traže i partnera koji je isti takav.

Seks pred ogledalom omiljen je osobama koje život doživljavaju kao pozornicu na kojoj upravo oni glume glavnu ulogu i jednostavno ne podnose nikakvu konkurenciju. Stoga, kad vam tako nešto predlože, pazite u što se upuštate ...

13.11.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/omiljene-poze-u-seksu-otkrivaju-karakter/81587/