Metro-portal.hr

objavljeno 22.08.2013. 15:29:00
MMM

Omiljene poze u seksu horoskopskih znakova

Koje sve poze najviše volli vaš partner može se saznati i iz njegovog horoskopskog znaka

Reci mi što si u horoskopu :)
Reci mi što si u horoskopu :) (Arhiva)

Ovan kao strastven ljubavnik obožava žestok seks, a od svih poza najviše vole doggy style, kad žena stavi jastuk ispred sebe na koji se nasloni.

Bik također voli jastuke, a najviše mu paše kad ga stavi ženi ispod stražnjice kako bi se zdjelica što više podigla, dok noge partnerice idu na njegova ramena. 

Blizanci su jako raspoloženi za eksperimentiranja, a najdraži im je položaj školjke u kojem partnerica leži na trbuhu sa skupljenim nogam i rukama, a muškarac leži na njojj s raširenim nogama.

Rak je senzualan i voli dati i primiti užitak, stoga je idealno kad žena sjedi na rubu stola, muškarac stoji i rukama pridržava njene noge u zraku, gledajući je u oči cijelo vrijeme.

Lav je za sjedeće poze u kojima može osjetiti svaki pokret tijela partnera. Idealna poza je kad partneri sjede na stolcu ili rubu kreveta, dok muškaraca rukama pridržava ženinu stražnjicu dok ona daje ritam.

Djevica voli neobične poze i igrice dominacije koje omogućavaju pogled na partnerovo tijelo, a najdraža je ona kad muškarac stoji i rukama pridržava partnericu koja je naslonjena na zid.

Vaga obožava gola tijela u formi, pa je njen prvi izbor seks kraj ogledala, a najdraža im je poza misionarska u kojoj je žena na vrhu.

Škorpion je poznati ljubavnik zodijaka, a najviše voli pozu 69 u kojoj se oba partnera istovremeno oralno stimuliraju, a u ostalima muškarac diktira tempo.

Strijelac voli obarati rekorde u seksu, a obožava pozu žlice, kad su oba partnera na boku i muškarac je priljubljen uz ženina leđa. Kad žena skupi noge, trenje postaje veće, dok muškarac može stimulirati ženin klitoris.

Jarac je prilično strastven ljubavnik koji najviše voli kad žena čuči na njemo, dok joj on pomaže rukama kako bi postigli najbolji tempo za oboje.

Vodenjak voli kad je žena dominantna, recimo dok muškarac sjedi na rubu kreveta skupljenih nogu, a žena mu sjedi u krilu i obuhvatila ga je nogama oko bokova.

Ribe su zaljubljenici u akrobatske poze, kao recimo doggy style u kojem je žena rukama oslonjena na pod a muškarac stoji uspravno i drži je za bokove.

22.08.2013. 15:29:00
http://metro-portal.hr/omiljene-poze-u-seksu-horoskopskih-znakova/80005/