Metro-portal.hr

objavljeno 19.10.2010. 14:58:02
VREMENSKE NEPRILIKE

Olujni vjetar zatvorio A1 od Maslenice do Sv. Roka

Dionica autoceste A1 od Maslenice do Sv. Roka zatvorena je za sav promet, kao i cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački

Olujni vjetar zatvorio A1 od Maslenice do Sv. Roka
Olujni vjetar zatvorio A1 od Maslenice do Sv. Roka (Cropix)

Zbog olujnog vjetra, dionica autoceste A1 čvor Maslenica - čvor Sveti Rok i D54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorena je za sav promet, izvijestio Hrvatski auto-klub. Samo osobna vozila smiju prometovati dionicom autoceste A6 Delnice-Kikovica (u smjeru Rijeke), Paškim mostom i Jadranskom magistralom od Senja do Svete Marije Magdalene.

Na dionici Jadranske magistrale od Bakra do Novog Vinodolskog zabrana je za vozila I. skupine - autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Novog Vinodolskog i Senja dodatno za kombi vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (od 12,30 sati).

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A3, zbog sanacije nadvožnjaka, zatvoren je izlaz Lužani za vozila koja prometuju u smjeru Slav. Broda. Obilazak je izlaz Nova Gradiška ili Slavonski brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

U prekidu je trajektna veza za otok Rab na liniji Jablanac-Mišnjak. Trajekti na liniji Valbiska-Lopar prevoze samo osobna vozila. Katamaran na relaciji Split-Bol-Jelsa isplovit će iz Splita za Stari Grad bez pristajanja u luci Bol i Jelsa. (hina/metro-portal)

19.10.2010. 14:58:02
http://metro-portal.hr/olujni-vjetar-zatvorio-a1-od-maslenice-do-sv-roka/49969/