Metro-portal.hr

objavljeno 10.03.2020. 13:29:00
SAZNAJEMO

Olival Professional predstavlja prvi hidrator na hrvatskom tržištu

Znate li što je to hidrator? Nakon Japanki i Hrvatice poludjele za novim beauty proizvodom

Hijaluron hidrator H4
Hijaluron hidrator H4 (Olival)

Možda još uvijek pogrešno mislite da je hidratacija nešto o čemu trebaju brinuti samo ljudi sa suhom ili dehidriranom kožom. No jednako kako hidrataciju treba vaše tijelo, treba ju i vaša koža kako bi izgledala te se osjećala bolje, bez obzira na tip. Kad je ona dehidrirana, ali i suha, potrebno je aktivno dodavanje vode natrag u nju.  

Konzumirajte dovoljno vode tijekom cijelog dana, u prehranu unesite namirnice bogate istom, a na police svojih kupaonica dodajte hidratore kao novu vrstu beauty proizvoda bez kojih nećete moći zamisliti buduću rutinu i na kojima će vam koža biti itekako zahvalna.           

Jedan od najpopularnijih domaćih brandova, Olival, upravo je lansirao apsolutnu inovaciju, Professional Hijaluron Hidrator 4H, namijenjen dubinskoj (re)hidrataciji svih tipova kože, kakva dosad nije viđena. Prvim takvim proizvodom na hrvatskom tržištu, Olival ispisuje povijest u njezi kože, jer svi dosadašnji proizvodi sadrže do najviše 3 vrste hijalurona povezanih u jednu super kiselinu. Olivalov 4H Hidrator sastavljen je od čak 4 vrste hijaluronske kiseline koje prodiru u sve slojeve kože, hidratiziraju ju iznutra na više razina, pomažu zadržati vodu te obnavljaju njezinu mladenačku čvrstoću, elastičnost i punoću.          

Kronični nedostatak hidratacije nešto je s čime se moraju suočiti sve žene kako stare.  Svi se rađamo s visokom razinom hijaluronske kiseline koja ima sposobnost vezati vlagu uz sebe i tako održavati kožu hidratiziranom i mladolikom, no ona se s vremenom troši, zbog čega se mijenja njezina struktura i izgled. Koža je tako s godinama sve manje sposobna održavati vlagu zbog čega joj je potrebna naša pomoć kroz što zdraviji način života koji podrazumijeva što kvalitetniju prehranu, izbjegavanje alkohola i cigareta, dovoljno sna, manje stresa i slično, ali i pravilnu njegu.                                                                                                    

Hidratori su posebno zaludjeli žene s Istoka koje su poznate po mladolikom izgledu te besprijekornom tenu i koje ih kupuju svake 2 sekunde, što dovoljno govori o njihovoj popularnosti i učinkovitosti. Olival Professional Hijaluron hidrator 4H  temelji se na zajedničkom djelovanju jedne vrste hijalurona više u odnosu na obožavane japanske proizvode što ga čini presedanom u svijetu ljepote te najučinkovitijim proizvodom ove vrste na tržištu. Jedinstven kompleks čak 4 vrste hijalurionske kiseline (Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate i Hydrolyzed Sodium Hyaluronate) pruža hidrataciju do najdubljih slojeva kože, vraća vlažnost te specifičnu mladenačku punoću.                                                                         

Hijaluron hidrator 4H iz Olivala  temelji se na još tri visokokvalitetna sastojka: poliglutaminskoj kiselini koja sprječava gubitak vlage te pruža ultra snažnu hidrataciju obzirom da na sebi može nositi do 4 puta više vode u odnosu na hijaluronsku kiselinu, ektoinu koji štiti, umiruje i jača hidrolipidnu barijeru, pojačava učinak hidratacije i ublažava posljedice UVA zračenja te provitaminu B5 (pantenolu) kojeg prati umirujuće djelovanje, ali i elastičnost i mekoća koje daje koži. Uz ektoin, izuzetno je važan sastojak za postizanje optimalnog zdravlja kože, budući da samo zdrava koža može zadržati vlagu u svojim slojevima.   

Hijaluron Hidrator 4H nanosi se na čisto i lagano ovlaženo lice prije kreme, ulja i/ili seruma iz ostatka visokokvalitetne Olival Professional linije, a koži pruža trenutni „plump" efekt. Dugoročno joj pruža zaštitu od nepovoljnih vanjskih uvjeta te dokazano manju vidljivost „ubojica" ženske ljepote, bora i finih linija.                        

Kada je u pitanju naša beauty rutina, redovito tražimo rješenja koja će imati moć da naša koža izgleda svježije u trenu. Mnoge žene po tom pitanju posebno vjeruju Japankama koje mladoliku kožu njeguju, među ostalim, i hidratorima. Hidratori su nova vrsta beauty proizvoda bez kojih više nećete moći zamisliti svoju rutinu, jer bez obzira radi li se o tinejdžerskoj ili zrelijoj koži, donose značajna poboljšanja po pitanju njezine hidratacije, odnosno zategnutijeg izgleda. Hijaluron hidrator 4H najnoviji je proizvod iz Olival Professional linije koji će zaludjeti Hrvatice koje dobro znaju kako je hijaluronska kiselina neophodna za održavanje slojeva i strukture kože, baš kao i kolagen, kojeg ova kiselina hrani i hidratizira. Nakon njega, žene iz zemlje izlazećeg sunca od nas će tražiti otkrivanje svih tajni prelijepe kože bez mane.                             

Proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla i pogodan je za vegane.

10.03.2020. 13:29:00
http://metro-portal.hr/olival-professional-predstavlja-prvi-hidrator-na-hrvatskom-trzistu/124285/