Metro-portal.hr

objavljeno 17.05.2013. 03:14:00
GARAGE AUTO SHOW

Oktanski spektakl dolazi u Westgate

Svi posjetitelji centra uživat će i u bogatom popratnom programu - modnim revijama, kartingu za djecu, probnim vožnjama i drugim događanjima

Garage Auto Show 2013 u Westgateu
Garage Auto Show 2013 u Westgateu (Arhiva)

Najspektakularniji auto sajam u regiji - Garage Auto Show 2013. - uskoro u Westgateu! Od 23. do 26. svibnja ljubitelji automobila imat će jedinstvenu priliku uživati u oktanskim novitetima iz 2013. godine na šest lokacija. Uz to, svi posjetitelji centra uživat će u bogatom popratnom programu - modnim revijama, kartingu za djecu, probnim vožnjama i drugim događanjima.

Na prostoru od 20 000 kvadrata, posjetitelji centra imat će priliku vidjeti automobile poput Renault Captura, Opel Cascade, Peugeot 2008. koje se dosada moglo vidjeti samo u Ženevi. Ulaz na Auto Garage Show je besplatan.

Centralna izložba na kojoj će većina automobila biti izložena odvijat će se na krovu centra. Jedna od šest lokacija na kojima će se odvijati Garage Auto Show bit će rezervirana za prestižne automobile (Porshe, Mercedes, Audi, BMW). Uz, to u demo zonama, smještenih na 3. katu garaže te na drugom katu centra, posjetitelji će imati priliku saznati sve što ih zanima o automobilu, provozati ga na prometnicama oko centra i kupiti ga uz popuste budući da će se većina izložbenih primjeraka nuditi po akcijskim cijenama.

Uz razgledavanje limenih ljepotana, u prostoru ispred centra, posjetitelji će imati priliku ispobati HAK-ov simulator - prevrtač vozila.

U večernjim satima, svakog dana sajma dio Westgatea pretvorit će se 75 metara dugačku pistu na kojoj će se odvijati spektakularna revija prilikom koje će, izuzev atraktivnih noviteta, prelijepe manekenke predstaviti kolekcije ljetnih kupaćih kostima. Uz to, vodeći hrvatski klubovi poput Mansiona, Gallerya i Aquariusa svakoga dana pretvorit će krov Westgatea u najveći klub u zemlji te će premijerno predstaviti svoj ljetni program.

Istovremeno, u unutrašnjosti Westgatea održavat će se i zanimljiv sajam dodatne opreme (uključujući zamjenske dijelove automobila, gume, kozmetika i sl.), gdje će posjetitelji moći saznati mnoštvo informacija te ostvariti dodatne pogodnosti.

Tijekom održavanja Garage Auto Showa, posjetitelji centra imat će prilike uživati u jedinstvenom Garage Shoppingu. U četvrtak 23. svibnja i nedjelju 26. svibnja od 18-21 sati moći će ostvariti posebne popuste, a u petak 24. svibnja i subotu 25. svibnja od 18-24 sata. 

17.05.2013. 03:14:00
http://metro-portal.hr/oktanski-spektakl-dolazi-u-westgate/78167/