Metro-portal.hr

objavljeno 25.09.2012. 07:52:00
ODLIČNA IDEJA

Off program Klovićevih dvora

Kroz off program Galerija Klovićevi dvori postaje još jedan od novih prostora za predstavljanje žive umjetnosti u Zagrebu

Klovićevi dvori kreću s off programom
Klovićevi dvori kreću s off programom (Arhiva)

Zagrebačka Galerija Klovićevi dvori kroz kulturnu jesen 2012. održat će niz cjelodnevnih događanja u sklopu kojih će u off-programu Galerije predstaviti multimedijalne i interdisciplinare umjetničke projekte kako bi privukla publiku na Gornji grad te zainteresirala građane Zagreba za nove kulturne potencijale prostora Galerije.

"Kroz off program Galerija Klovićevi dvori postaje još jedan od novih prostora za predstavljanje žive umjetnosti u Zagrebu, te mjesto susreta ljudi zainteresiranih za kulturu u svim njezinim aspektima", ističe se u priopćenju Galerije.

Off program predstavlja multimedijalna i interdisciplinarna umjetnička djela na razmeđi likovne umjetnosti, glazbe, kazališta, plesa, live arta, strip arta, performansa, video arta, mode, filma, sound arta, fotografije, suvremene poezije, književnosti, kulture djetinjstva, gastronomije i kulture dobre zabave s naglaskom na inovativni rad, a prvi cjelodnevni program na kojemu će svoje projekte iz područja likovne umjetnosti, glazbe, plesa, kazališta i filma predstaviti niz poznatih umjetnika i mladih nada održat će se u subotu i nedjelju 29. i 30. rujna.

25.09.2012. 07:52:00
http://metro-portal.hr/off-program-klovicevih-dvora/74053/