Metro-portal.hr

objavljeno 06.10.2017. 12:05:00
TOPLA PRIČA

Odvažni vojvoda – novi povijesni ljubavni roman iz Naklade Neptun

Sinovi grijeha vraćaju se u punom sjaju u romanu Odvažni vojvoda, zadnjem dijelu trilogije koja je već oduševila hrvatske čitateljice

Odvažni vojvoda, NAKLADA NEPTUN
Odvažni vojvoda, NAKLADA NEPTUN (Naklada Neptun)

Nakon romana "Ponoćni poljubac" i "Sedam noći u olujnom zamku" Naklada Neptun donosi nam i treći roman iz serijala Sinovi grijeha poznate australske autorice Anne Campbell, "Odvažni vojvoda".

Roman će čitatelji po prvi puta moći kupiti na ovogodišnjem Interliberu (7.-12.11.2017.), gdje će ga se predstaviti uz još dvije nove knjige, "Vojvotkinja po mjeri" autorice Tesse Dare i "Priča završava s nama" Colleen Hoover.

Koja bi to dama pri zdravoj pameti odbila udati se za vojvodu od Sedgemoora? Penelope Thorne, eto tko. Poznaje Camdena Rothermerea cijeli svoj život, no također zna da bi njezino ime samo donijelo nove skandale njegovoj tituli, a skandali su nešto čega je Cam u životu imao sasvim dovoljno.
Vojvoda od Sedgemoora ne može vjerovati da ga je ona odbila. I ne samo da ga je odbila, već je nedugo nakon toga otišla ni više ni manje nego na Kontinent, stotinama kilometara dalje, da bi tamo ostala dugi niz godina.
Cam nekako prijeđe preko toga, sve dok se nađe suočen s posljednjom željom svog najboljeg prijatelja. Mora krenuti za njom i vratiti Pen kući.
No to je lakše reći nego učiniti. Jer daleko od doma i u zajedničkom društvu, Cam i Pen otkrit će da ih veže više od cjeloživotnog prijateljstva.

Treći po redu nastavak iz serijala koji su zavoljele čitateljice iz Hrvatske i cijele regije, donosi priču odlučnog vojvode i hrabre dame, čiji životi su od prvog dana obilježeni skandalima. U ovom romanu, čitatelji će se prisjetiti također i likova koji su ih zabavljali u prve dvije knjige, a razveselit će ih i neki novi, koji će zagolicati njihovu maštu i potaknuti ih da natoče još jednu šalicu čaja te ostanu zavaljeni u naslonjaču dok i posljednja stranica ne bude pročitana.

Piše: Andrea Holi
06.10.2017. 12:05:00
http://metro-portal.hr/odvazni-vojvoda-novi-povijesni-ljubavni-roman-iz-naklade-neptun/107772/