Metro-portal.hr

objavljeno 05.06.2010. 09:34:49
CIDB

Održana utrka konobara na Cest is d Bestu

Osim profića u utrci konobara sudjelovali su i učenici, a na cilju ih je dočekalo osvježenje i nagrade

Cest is d Best utrka konobara
Cest is d Best utrka konobara (CIDB)
Jučer poslijepodne je u sklopu Međunarodnog uličnog festivala Cest is d Best održana i prva utrka konobara i onih koji će to tek postati. Organizatori festivala pred natjecatelje su stavili zahtjevnu dionicu koja je uključivala start na Trgu bana Josipa Jelačića, predaju tacne s pola litre piva na sredini Tkalčićeve ulice i cilj na južnom ulazu u Centar Kaptol.

Sudjelovalo je 13 ekipa, točnije 26 natjecatelja i svi su na cilju dobili tekuće i druge vrijedne nagrade koje je osigurao Centar Kaptol sa Novim Spa iz Novog Vinodolskog koji je najbržem konobaru poklonio vikend za dvoje, zatim TwinTime Health & Wellness clubom, Continental filmom i Zagrebačkom pivovarom.

U utrci su sudjelovali i učenici Srednje ugostiteljske škole iz Zagreba koji su pokazali zavidnu vještinu i brzinu te se kao mogući suradnici na najbolji način predstavili brojnim ugostiteljima duž Tkalčićeve ulice.

Natjecatelje je od Trga, kroz Tkalču i na cilju bodrilo mnogo sugrađana koji su u petak navečer uživali u posebno živom gradskom ritmu. Za dobru atmosferu na cilju za natjecatelje i građane pobrinuli su se cirkuski majstor Leopardman, glazbeni sastav Fini sapuni i grafiteri.

Program za subotu pročitajte ovdje.

05.06.2010. 09:34:49
http://metro-portal.hr/odrzana-utrka-konobara-na-cest-is-d-bestu/41828/