Metro-portal.hr

objavljeno 30.01.2013. 16:10:00
RADIJE IZBJEGAVAJTE

Odjeća koju žene obožavaju, a muškarci ne podnose

Pokušavate impresionirati muškarce? Onda nemojte nositi niti jednu od ovih bolno trendovskih stvari navedenih na listi

Što muškarci ne vole na ženi
Što muškarci ne vole na ženi (Arhiva)

Kako navodi anketa koju je provela web stranica MSN, iako slavne i poznate obožavaju ove komade odijeće, muškarci ih ne podnose. Pogledajte o kojima je riječ.

1. Haremske hlače - prvi put su predstavljene na modnoj reviji Yves Saint Laurenta prije tri godine. Muškarci ih ne podnose jer skrivaju dobre ženske atribute, i jer jednostavno u njima izgledate smiješno.

2. Kombinezon - ovaj komad odijeće učinio je da žena muškarcima izgleda bez oblika. Ili kako je jedan izjavio: "U tome izgledaju poput malog djeteta."

3. Buce - čini se kako su buce postale prikladne za bilo koju priliku, bez obzira na godišnje doba. Nema onog seksi zvuka štikle, samo robusna nakupina nečega na vašim stopalima.

4. Trake za kosu - zašto bi itko želio izgledati kao Bjorn Borg? Muškarci mrze bilo što u ženskoj kosi i najsretniji su kada im ništa ne smeta dok provlače prste kroz nju.

5. Gladiatorske sandale - trebaju stoljeća da bi se obukle ili skinule, a i ostavljaju ružne crvene tragove na vašim nogama.

6. Tajice - problem s tajicama je to što nema tajanstvenosti. Svaki obris se vidi. Drugi problem jest što ih nosi previše žena, bez obzira na formu, tako da neugodni oblici znaju preplašiti.

7. Prevelike sunčane naočale - jedan od najvećih aduta žena su njihove oči, zašto ih skrivati? Osim toga, nemoguće je poljubiti ženu koja nosi tako nešto.

30.01.2013. 16:10:00
http://metro-portal.hr/odjeca-koju-zene-obozavaju-a-muskarci-ne-podnose/41722/