Metro-portal.hr

objavljeno 13.04.2013. 23:01:00
TUPSONI

Odgojite svog muškarca u krevetu

Ako vaš partner nije baš najspretniji u krevetu, nemojte se sramiti reći mu sve što treba raditi

Naučite dragoga sve što treba znati
Naučite dragoga sve što treba znati (Arhiva)

Muškarci vole misliti da znaju sve što trebaju znati u krevetu, no naravno da je to daleko od istine. Ono što ženama jedino preostaje je da poduče svog muškarca kako da ih zadovolje na način koji njima odgovara.

Prvi znak da nešto nije baš u redu bit će kad muškarac oklijeva spustiti se dolje i zadovoljiti ženu oralno. Ako ga tako nešto svaki puta treba tražiti, preporučujemo lagano opuštanje prije seksa u vidu nekog alkoholnog pića, u količini koja će biti taman dovoljna da ga opusti.

Ima i onih koji, zapravo, ne znaju što bi radili s rukama. Kako one mogu itekako dobro povećati zadovoljstvo žene, preporuka je jednostavna - stavite ih sami tamo gdje biste željele da budu, bez srama.

Ako vaš muškarac uvijek radi iste stvari, ma koliko one vama odgovarale, u jednom će trenutku postati dosadna rutina. Stoga, čim vam to počne ići na živce, odmah se požalite i naučite ga nekim novim pokretima.

Za kraj, kako prepoznati muškarca koji je gledao puno pornića? Jednostavno, on zna sve što bi trebao raditi, ali je nespretan do bola. To je s jedne strane dobar znak jer je očito da je zainteresiran, no, s druge strane je očito da nema prakse. Ipak, radi se o nebrušenom dijamantu, na vama je samo da ga malo doradite.

13.04.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/odgojite-svog-muskarca-u-krevetu/77547/