Metro-portal.hr

objavljeno 07.06.2013. 12:41:00
INMUSIC 2013

Odabrani pobjednici natječaja „INmusic i 24sata Demo Top 3“

Publika je odabrala tri benda koji će u tri dana zasvirati na jednoj od pozornica INmusic festivala - Breakdown!, The Answer i Udriground

Tri demo benda stižu na INmusic
Tri demo benda stižu na INmusic (INmusic)

Trideset demo bendova koji su ušli u finale glazbenog natječaja INmusic i 24sata Demo Top 3 „preživjeli" su napeto glasovanje na portalu 24sata.hr, a publika je odabrala tri benda koji će u tri dana zasvirati na jednoj od pozornica INmusic festivala! Pobjednici natječaja su Breakdown!, The Answer i Udriground

Breakdown!

Ovaj kvartet iz Zaboka svira rock/blues/psychodelic glazbu. S radom su krenuli krajem rujna 2011. godine, a kao glazbene uzore ističu Led Zeppelin, Jacka Whitea te Boba Dylana. Tek se spremaju osvojiti publiku svojim energičnim live nastupima, a najveća i najbolja prilika za to na INmusic festivalu poslužit će kao izvrstan poticaj za nastavak rada i rast ambicija.

The Answer

Nastali su 2013. godine, a orijentirani su na europsko i svjetsko tržište. Trenutačno vrijedno rade na snimanju pjesama za album u jednom zagrebačkom studiju. Ovaj peteročlani bend svira mješavinu hip-hopa, soula, popa i bluesa, a ako je suditi prema uspješnim glazbenim počecima, za ovaj će se bend još itekako čuti.

Udriground

Bend iz Duge Rese za sebe kaže da se „odupiru zamkama lošeg ukusa, površnim ljudskim odnosima, zabludama modernog društva, izazovima kafanskih provokacija i glazbenom neukusu". Iza sebe imaju nastupe u renomiranim zagrebačkim klubovima, a budući da njihova glazba i tekstovi publici lako ostaju u mislima, pred njima je sjajna glazbena karijera.

Navedeni bendovi nastupit će uz velika glazbena imena kao što su Arctic Monkeys, Iggy And The Stooges, Basement Jaxx, Editors, Bloc Party, NOFX, Airbourne itd. Najveći hrvatski open air festival koji se već osmu godinu zaredom održava na jarunskom Otoku hrvatske mladeži će osim sjajnih glazbenih izvođača publici predstaviti i zanimljive dodatne sadržaje. INteatar powered by Splitska banka, RockIN'horse, Šuma Striborova, Balkan Party, Retro party, Silent party, Human Jukebox, Nargila Chill Out Bar, Solarni cocktail bar i brojna druga iznenađenja bit će upotpunjena inovativnim umjetničkim uređenjem festivalskog prostora.

Ukoliko još uvijek niste nabavili svoju ulaznicu, iskoristite brojne pogodnosti koje vam pružaju organizatori i generalni sponzor Ožujsko pivo. Žujinim voucherom možete ostvariti popust od 50 kuna pri kupnji festivalske ulaznice, a možete ga dobiti putem raznih nagradnih igara ili naručivanjem Žuje u svom omiljenom kafiću. Popis kafića u kojima se dijele voucheri možete pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala, a tijek nagradnih igara pratite na Žujinu Facebook profilu. Od ove su godine u Tisak media centrima u Zagrebu te online putem sustava Entrio dostupne i jednodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 250 kuna. Cijena je važeća do 17. lipnja, a nakon toga će se prodavati po cijeni od 290 kuna. Akcija „Daj pet karata" omogućuje vam kupnju 4+1 festivalske ulaznice što znači da za četiri kupljene ulaznice petu dobivate besplatno. Akcija traje do 14. lipnja, a paket ulaznica je dostupan u online prodaji putem sustava Entrio.

07.06.2013. 12:41:00
http://metro-portal.hr/odabrani-pobjednici-natjecaja-inmusic-i-24sata-demo-top-3/78590/