Metro-portal.hr

objavljeno 18.11.2014. 10:11:00
NAVALITE

Od danas u prodaji 'Evo vam Džinovski'!

Sva 3 koncerta su se snimala, a rezultat svega je 'Evo vam Džinovski' CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pjesama na CD-u te DVD

Evo vam Džinovski!
Evo vam Džinovski! (Roman Romanski)

Ovog petka u zagrebačkom klubu Jabuka vrijeme se vratilo opako unazad. Članovi Hladnog Piva odlučili su na originalan i jednostavan način proslaviti izlazak snimke tri uzastopna koncerta u KSET-u „Evo vam Džinovski" s početka godine i složili su tulum u klubu čiji šank se spominje i na samom albumu. Logično.

Zidovi Jabuke, osim što su se više od sat vremena tresli u ritmu dobrih starih stvari poput „Marihuane"„Sarme" i aktualnog singla„A što dalje", bili su oblijepljeni starim člancima i improviziranim plakatima iz 90-ih koji su posjetitelje cijelu večer dodatno vraćali u neka stara, bezbrižna vremena.

Više od 200-tinjak prisutnih ovu promociju učinilo je jako posebnom s obzirom da se radilo o najiskrenijim fanovima od kojih su neki čekali od ranog podneva ispred kluba kako bi prvi ugrabili izdanje „Evo vam Džinovski" i s njime ušli na 'počasni tulum' HP ekipe.

Početkom ožujka ove godine, tri dana za redom, Hladno pivo 'treslo' je Kset zvucima brze i žestoke svirke, a na repertoaru su se našle pjesme s prva tri albuma benda: „Džinovski"„G.A.D." i „Desetka".

Sva 3 koncerta su se snimala, a rezultat svega je 'Evo vam Džinovski' CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pjesama na CD-u te DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pjesama. Neke od tih pjesama ponovno su, s istom žestinom, odsvirane i na tulumu u Jabuci ovog petka.

Energičnoj svirki prethodilo je druženje i potpisivanje u PUNKt kutku gdje su Mile, Šoki, Zoki i Suba širokih ruku i s hladnom pivom u ruci dočekali svakog tko je ušao kroz vrata Jabuke. Ovakva energija ne osjeća se često, a Hladno Pivo s velikim H zahvaljuje svima koji su je ovog petka s njima stvorili u Jabuci!

Eto vam Džinovski pa uživajte!

18.11.2014. 10:11:00
http://metro-portal.hr/od-danas-u-prodaji-evo-vam-dzinovski/88487/