Metro-portal.hr

objavljeno 18.01.2013. 17:32:22
STRATEŠKI? MY ASS!

Occupy Croatia upozorava na potencijalnu veleizdaju Vlade

Ovakva odluka vlade - koja se ponaša prema imovini države kao da je to njihovo privatno vlasništvo - za nas znači ekonomski genocid, kažu iz Occupy Croatia

Occupy Croatia upozorava s pravom
Occupy Croatia upozorava s pravom (Occupy Croatia)

Idućeg tjedna Vlada namjerava predati u Sabor na hitno izglasavanje "Zakon o strateškim investicijskim projektima RH" kojem je svrha ukinuti status javnog dobra - šumama, vodama, raznim zemljištima, vodovodima, priobalju, otocima, rudnim bogatstvima , kulturnim dobrima, javnim cestama i željeznici, ukratko svemu što po zakonu pripada svima nama - a ne samo njima. Sve bi se to brzinski privatiziralo.

Upravo traje period od nekoliko dana kad bi trebala biti javna rasprava o tome - i vrijeme je da reagiramo. Ovakva odluka vlade - koja se ponaša prema imovini države kao da je to njihovo privatno vlasništvo - za nas znači ekonomski genocid.

Rasprodaja resursa, predstavlja polagano umiranje za stanovništvo, pogotovo za one koji se nisu "snašli" na način da su opljačkali Hrvatsku, a takvi smo većina.
Ne dozvolimo da postanemo kao Indijanci - bez resursa i rezervata, jer ako ćemo mirno gledati, ni rezervat od Vlade nećemo dobiti. Samo poreze i dugove.

Occupy Croatia to neće mirno gledati i boriti će se svim raspoloživim snagama. Danas smo napravili prvu akciju, u kojoj smo putem parola izvješenim na vidljivim mjestima u Zagrebu narodu poručili : 

"Kad nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost" 
"Došlo je vrijeme kada šutnja znači izdaju"
"Bolje umrijeti na nogama nego živjeti na koljenima"

Ujedno smo poručili što treba napraviti umjesto rasprodaje resursa
- napraviti reviziju ciijelokupnog duga RH
- napraviti reviziju pretvorbe banaka
- napraviti reviziju privatizacije

I sav opljačkani novac - vratiti u državnu blagajnu. Time ne samo da bi vratili vanjski dug, nego bi bilo i više nego dovoljno sredstava da se pokrene privreda.

Radi privatizacije državne imovine buni se stanovništvo u većini država svijeta gdje se to provodi. Za ovo vlada RH nije dobila mandat od svojih birača!

Smatramo da se za ovakvo postupanje podliježe KZ-u, podređenost ili ovisnost o krupnom kapitalu

KAZNENA DJELA PROTIV REPUBLIKE HRVATSKE

Veleizdaja
Članak 137.

Građanin Republike Hrvatske koji pokuša Republiku Hrvatsku dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi,

kaznit će se kaznom zatvora najmanje tri godine.

Occupy Croatia

18.01.2013. 17:32:22
http://metro-portal.hr/occupy-croatia-upozorava-na-potencijalnu-veleizdaju-vlade/76039/