Metro-portal.hr

objavljeno 07.06.2013. 22:09:45
AJOJ

Očajna Hrvatska izgubila od Škotske na Maksimiru

Nevjerojatno loša utakmica hrvatske reprezentacije dovela nas je u velike probleme

Škoti s debitantima i bez obrane igrali bolje
Škoti s debitantima i bez obrane igrali bolje (Arhiva)

Očajna igra Hrvatske možda je ponovno učinila lipanj mjesecom u kojem se gube velika natjecanja, jer nam Škoti nisu ni do koljena, ali večeras su odigrali onako kako znaju - borbeno do zadnje sekunde.

Hrvatska je bila bezidejna, a tugu i jad naše igre najbolje opisuje činjenica da je prvi udarac u okvir upućen tek u 63. minuti.

Škotska obrana, u kojoj nije bilo niti jednog standardnog igrača, potpuno je zagušila Mandžukića i Olića, odrezala ih od indisponiranih Rakitića i Perišića, a Sammir je više morao brinuti o zvižducima nego o igri.

Istini za volju, Sammir je uz Šimunića i Schildenfelda bio jedina svijetla točka na terenu, no nekoliko puta njegova fantastična dodavanja nisu dobro primljena i nismo uspjeli napraviti ništa.

Škoti su dali sumanut gol, trojica naših pokušavala su oteti loptu škotskom napadaču Maloney da bi na kraju Srna nesretno odbio loptu i servirao je Snodgrassu ravno na nogu, a on nije odbio poklon.

S obzirom na igru koju pokazuje Belgija, gotovo je sigurno da nas čekaju dodatne kvalifikacije koje su uvijek lutrija, tako da je Rio trenutno prilično daleko.

07.06.2013. 22:09:45
http://metro-portal.hr/ocajna-hrvatska-izgubila-od-skotske-na-maksimiru/78604/