Metro-portal.hr

objavljeno 14.02.2018. 11:01:00
STIGLA!

Objavljena Pobjeda autorice Elle Kennedy - za najromantičnije Valentinovo

Četvrti nastavak knjiškog serijala o mladim hokejašima vjernim čitateljicama stiže upravo na Valentinovo

Pobjeda je izašla!
Pobjeda je izašla! (Naklada Neptun)

Za ovo Valentinovo, čitateljice diljem Hrvatske i regije posebno će razveseliti gost iznenađenja - John Tucker. Ako ne znate o kome je riječ, pravo je vrijeme da se upoznate sa serijalom Off-Campus, čiji četvrti nastavak, Pobjeda, danas službeno kreće u prodaju. 

Naklada Neptun, hrvatska izdavačka kuća iz Zagreba, svojim je vjernim čitateljima ovogodišnji dan zaljubljenih pretvorila u pravo romantično iskustvo koje će pamtiti: s objavljivanjem Pobjede, kompletiran je serijal o mladim hokejašima s američkog sveučilišta Briar.

Priča o četiri najbolja prijatelja hokejaša na ledu započela je 2016., objavom prvog romana autorice Elle Kennedy, Pogodba, kojom se Naklada Neptun uputila u novi izazov - osvajanje čitateljstva serijalom moderne tematike koji je istovremeno zabavan i komičan, te pun lekcija o ispravnim vrijednostima, prijateljstvu, upornosti i odanosti. Unatoč tome što bi se serijal mogao smjestiti u new adult ljubavni žanr, pronašao je golemi odaziv kod čitatelja svih generacija. 

Nakon Pogodbe, uslijedili su Pogreška i Pogodak, da bi priča završila, kao što svaka prava priča završava - Pobjedom.

Garrett Graham, John Logan, Dean di Laurentis Hayward i John Tucker postali su sinonim za iskreni humor te mladenačku opuštenost, a romani koji opisuju njihove avanture garantiraju dobar provod i kvalitetan sadržaj.

Sabrina James ima plan, a on uključuje studij prava na Harvardu, diplomu i dobro plaćeni posao koji će joj osigurati budućnost. Taj plan ne uključuje Johna Tuckera, neodoljivog hokejaša koji je trebao poslužiti kao avantura za jednu noć, kratak susret koji bi malo umanjio napetost njezine zaposlene svakodnevice.

Tucker je oduševljen Sabrininom predanošću, a jedna mu noć nije ni približno dovoljna. Odlučan u zamisli da pokuša osvojiti Sabrinino srce, on joj obećaje ono što najviše treba: podršku. A kad se dogodi ono što će im oboma do kraja i zauvijek promijeniti živote, Tucker će dokazati da je muškarac kakvome se svaka žena može nadati: muškarac od riječi.

Zahvaljujući prevoditeljici Terezi Milić, i ova je knjiga, baš kao i tri prethodne, zadržala svoj originalan duh i humor, toliko karakterističan za Elle Kennedy da je teško uopće zamijetiti da se radi o prijevodima. 

Recenzije Pogodbe, Pogreške i Pogotka dokazat će vam da se radi o romanima koje nikako ne želite propustiti, a Naklada Neptun pobrinut će se da na njihovoj stranici pronađete najbolje ponude i najniže cijene. 

Piše: Andrea Holi
14.02.2018. 11:01:00
http://metro-portal.hr/objavljena-pobjeda-autorice-elle-kennedy-za-najromanticnije-valentinovo/110311/