Metro-portal.hr

objavljeno 30.04.2010. 10:02:02
OD MAKSIMIRA DO JARUNA

Obilježavanje Praznika rada u Zagrebu

Podjela graha u Maksimiru trebala bi započeti u 11 sati, a kasnije popodne će se održati natjecanje u vožnji tramvajem

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Bruno Konjević/CROPIX)

U subotu, 1. svibnja u 10 sati u promet će biti pušten drugi po redu kratki niskopodni tramvaj CROTRAM NT 2302, kojim će se, kao i prijašnjih godina, zajedno sa suradnicima gradonačelnik odvesti do parka Maksimir na tradicionalnu prvosvibanjsku proslavu Međunarodnog praznika rada.

Proslava u Maksimiru trajat će od 11 do 16 sati uz besplatan grah i nastupe tamburaša, KUD-ova, Krunoslava Kiće Slabinca, Vladimira Kočiša Zeca, Borisa Babarovića i drugih.

Podjela graha počet će u 11 sati.

Na terenima Nogometne akademije Silvio Marić, u Albrechtovoj bb, održat će se humanitarni malonogometni turnir "Željko Klepač", čiji je prihod namijenjen "Boćarskom klubu Željko Klepač" koji okuplja 45 članova obitelji oboljelih od mišićne distrofije.

Na južnoj strani velikoga jarunskog jezera održat će se proslava 1. svibnja koju organizira Novi sindikat, a u 17 sati će na igralištu na trešnjevačkoj remizi biti uručene nagrade najuspješnijim vozačima tradicionalnog natjecanja u vožnji tramvajem "Pokaži što znaš". Natjecanje započinje u 16 sati.

30.04.2010. 10:02:02
http://metro-portal.hr/obiljezavanje-praznika-rada-u-zagrebu/39001/