Metro-portal.hr

objavljeno 01.04.2013. 09:01:00
NAPOKON!

Obama javno potvrdio postojanje izvanzemaljaca

U dramatičnom obraćanju javnosti Obama je priznao postojanje izvanzemaljaca i suradnju američke Vlade s njima

Obama je doveden pred zid prijetnjom nuklearnog rata
Obama je doveden pred zid prijetnjom nuklearnog rata (Screenshot YouTube)

Obama je javno obznanio postojanje izvanzemaljaca u dramatičnom obraćanju američkoj naciji u kasnim noćnim satima. U kratkom govoru priznao je da američka vlada surađuje s izvanzemaljskim civilizacijama već desetljećima!

Pojasnio je da je većina znanstvenih i medicinskih dostignuća zadnjih desetljeća plod suradnje s izvanzemaljcima, koji su nam stavili na raspolaganje svoju tehnologiju kako bi unaprijedili šanse ljudskog roda za preživljavanje. Izvanzemaljci su, makar posredno, inicirali ovu objavu.

Priznao je i postojanje famozne Area 51, gdje se odvija najveći dio suradnje, no jednako tako i činjenicu da se izvanzemaljci već dugo nalaze među nama.

Teorije zavjere najavljivale su ovu objavu još od početka Obamina mandata, no čini se da je vrijeme došlo upravo sada, kad su međunarodni odnosi toliko zategnuti da prijeti izbijanje Trećeg svjetskog rata. 

Naime, situacija sa Sjevernom Korejom se ne razvija na način kako su to zamislili Obamini analitičari, i sve je izvjesnije da će Kim Jong-un dati nalog za lansiranje nuklearnih projektila na Havaje i Guam u sljedeća 72 sata, pa analitičari spekuliraju da je ovaj Obamin potez zapravo očajnički pokušaj prevencije nuklearnog rata.

Pogledajte snimku objave:

 

01.04.2013. 09:01:00
http://metro-portal.hr/obama-javno-potvrdio-postojanje-izvanzemaljaca/77355/